tomek Odesláno Září 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Po dlouhé době,zas něco uděláno.Uvnitř mala změna v podobě stropní lampicky a motor pomalu hotov,akorát jestě chybí nadobka na vodu a spekuluje se co s hlavním plastem ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Po roce zase neco přidám na auto už neni tolik času co bylo,jsou důležitější veci,alw přesto se najde chvilka na běžnou údržbu nove rozvody+věci kolem,nové silikonové hadičky,provozní náplně olej ložiska a nové 18" kola;) Dneska přišel malej balíček tak se bude přes zimu tvořit a vymýšlet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Parádní změny ! Tu stropní lampičku jsi lakoval? Pokud jo, nevíš číslo barvy ? Jinak ty brzdy vypadají hodně dobře ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Díky.Z brzd mam velkou radost neslo odolat za tu cenu? Jj stropní lampičku jsem si lakoval,pokud najdu sprej tak ti pošlu co to je za barvu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 a jak si lakoval ty tlačítka, abys nepřestříkal podsviceni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Tlačítka jsem špendlíkem vyškrabával ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 jo, to mě taky napadlo :-D sakra :D jediná věc, co bránila tomu, abych měl černej strop ... protože jsem měl problém sehnat tu lampičku všeobecně šedou, natož tak černou z nejaky limited edition vw :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Jj,taky jsem spekuloval jak to udělat a nakonec to vyhrál spendlik? ja tu lampičku sehnal u kolegy co rozebírá auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 pekna okta ... ohližel jsem u globu v ove cca 3 mesice zpet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Budeš ty brzdy nějak extra muset napasovat na současné těhlice nebo to budeš muset měnit komplet ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Listopad 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 Martas ja už mam tehlice na kotouče 288/312 takže se udělají jen adaptéry a bude vše pasovat ? Jan lichovnik: Je to možný sem tam si tam zajedem,ale to byla ještě na 17" kolach ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 jojo byla na těchto kolech co maš na fotce... jak vypada ted? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Ted už je na 15" zimakach? Jinak než se prezulo dostala na měsíc 18"ala audi Rs4,a uvidíme pres zimu jestli zůstanou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.