petr.tdi Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Ahoj, večer jsem zkoušel nastartovat myho naftaka a starter jakoby se jen převalil a netočí, jinak posledních pár dní to startování trvalo tak 5 vteřin....bude to vybitou baterkou? nebo si mám připravit peněženku na něco většího? jsem docela laik:D Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Auto máš venku? Viděl bych to na baterku, potřebuje to pořádne roztočit, jinak nechytne. Zkus dobít baterku a uvidíš a změřit, kolik má volt a jestli to dost dobíjí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 auto mám venku, ale kdyz otocim klickek a drzim to jak dlouho chci tak se to dvakrat prevali a konec....zkusim jestli mi nekdo pomuze pre kabely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 (upraveno) Určitě je to baterkou ,nabít nebo vyměnit za větší,já tam měl 92ah a nebyl problém. Upraveno Leden 20, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Leden 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 koupím zítra vetší...ale jezdím spíš kratší trasy..tak do 10 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Počítej s tím že bude třeba dát pryč kastlik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Nechápu proč dávat silnější baterku a ještě dávat něco pryč.v pohodě stačí jaká tam má být 74Ah. Tu silnou potom nestačíš dobít... A ještě k tomu budu drahá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.