Přejít na obsah

Budíky s maxidotem chodící na k-line

Doporučené příspěvky

Ahoj, hledal jsem a nenašel. Nemůžu najít nějaké informace o to, jestli nejsou nějaké budíky nebo jestli nejde udělat uprava budiku, aby šly na k-line. Právě aby tam byl maxi dot. Zajímá mě, kolik to bude stát odhadem nebo jestli to vubec pujde. Mám 1.9 TDI 81kw r.v.1999. Ještě by mě zajímalo, na kolik by mě přišlo dodělání tempomatu. Děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři

Tak toto jsem dělal,a pokud zvažuješ to aby ti chodil maxidot kompletně tak musíš toho překopat víc,je to jednotka komfortu ,75 pinová jednotka pro bagy,řidící jednotky dveří,sklopné klíče,a samozřejmě maxidot.Jinak jak piše Milhausek bude tam pěkný budík ale to co má zobrazovat tam nebude.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za rady, ptal jsem se na budíky co se mi líbily a majitel mi napsal, že tyhle budíky chodí po CANu, že potřebuji k-line budiky. Mám octavii 1999. Tak mě zajímá, půjde mi třeba detektor pásů (pípání při startu pokud nejsou zaplé), info z symphony radia, dojezd v km, spotřeba atd. ? Můžete mi prosím napsat odhadnuté ceny výměn aby vše klapalo jak mělo? Stejně asi budu měnit spínač u řidičových dveří, protože větlo mi na řidičové dveře nefunguje. To už si pořeším. Děkuji

Odkaz ke komentáři

Tak ceny asi budou někde jinde já jsem to dělal asi před pěti lety.Nejlepe se poptej kluku co to dělají je to Vaša a Robař.A poku jde o díly tak kontaktuj Jendu T4 má v Praze vrakoviště.Pokud se ptáš na pásy ,to je třeba zámek pásu se spinačem a ten poznáš tak že je u něj káblík a svorkovnička.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...