Přejít na obsah

SKODA Octavia TDI PD

Doporučené příspěvky

Burane to nebolo, mozno to bolo nieco ale nie buracka lebo ramena a vsetko ine je OK! :palec: bolo to lakovane este v rakusku ale neviem akym dovodom, vsetko bolo lakovane druhy krat nie vyklepavane a lakovane alebo novy diel lakovany, fakt som nezistil preco ale burane to nebolo,

petr07: prečo by si mal rypat? mozes povedat svoj nazor..

Bol som sa previest znudy doma idem na pumpu za kamaratom rozpravame sa o RS FL a minutu nato pride toto. TFSIčko

post-26061-0-44119700-1363124066_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja ta chapem, ale ked by si mal buracku doma tak by si kupil nove diely a tie dal nalakovat a nie burane kedze to uz nikdy nedopasujes, toto bolo zhodene len nalakovane, naraznik nebol, boly len blatniky P/L, kapota a dvere sofera, masku som mal dole a kapota je nedotknuta, staci sa pozret na ramena a zistis ci auto bolo alebo nebolo burane, dolamany naraznik nieje buracka :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem hledal a nejake fotky mam

tohle je pred snizenim, koza jak svina :D

post-75-0-24294700-1363186463_thumb.jpg

Tady je srovnani, moje snizena HR -35mm a cervena origo skoda podvozek -30mm

post-75-0-09489100-1363186514_thumb.jpg

A tady mas fotky po snizeni detailnejsi,vcetne mezery mezi blatnikem, jsou to posledni fotky pred prodejem auta :)

post-75-0-25888700-1363186584_thumb.jpg post-75-0-69148700-1363186595_thumb.jpg post-75-0-49752400-1363186609_thumb.jpg

Tady mas jeste pro srovnani, vlevo snizeni HR -55mm, moje uprostred na standardnim podvozku, cervena vpravo origo skoda -30mm

post-75-0-99037600-1363186666_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Taky by jsem dneska dal tech -50...upsal jsem se totiz, neni to -55, sry.

Michale, jenom bych tě chtěl trochu poopravit s velikostí toho snížení. Záleží tam , jakou máš motorizaci , potažmo váhu auta, protože ta sada s tím největším snížením se vyrábí jenom jedna pro všechny motorizace a tak to výsledné snížení se liší.U té lehčí motorizace to bude těch -50 , u těžší je to těch -55.

Já ji mám na 2.0 TDI a můžu to potvrdit. Pro někoho to může být vítanou skutečností, já jsem z toho moc radost neměl.

Není to tak jako u varianty -35 mm , která se vyrábí ve dvou variantách podle zatížení přední napravy.

Odkaz ke komentáři

Teraz nechaoem presne ako si to myslel, ako by to hodilo dole moju 1.9 TDI? :blink:

Značka: ŠKODA

Model: OCTAVIA

Typ : Octavia Lim.+Kombi včetněRS Typ1Z, 2WD

Rok výroby: 05.04-

Výrobce: H&R

Snížení : 45-50/45-50

Myslim ze max pojde dole o 50mm kedze je tam 45-50mm nie? napriklad u 2.0TSI pojde dole iba o 45mm lebo ma menej KG predok ako Diesel nie? Tak si to aj myslel nie? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Je to jak píše Michal, u 1.9 by to mělo klesnout cca tech -50, i když je to stejně individuální.Ještě to taky může ovlivnit jaká je to výbava, např. převodovka atp.Prostě čím víc tam je nastrkané výbavy, tím víc se to může poroučet víc k zemi.

Prostě je tato sada jenom jedna pro všechny výbavy a motory, takže je tam třeba počítat s určitým překvapením :rolleyes:

Takto mi to odůvodnil výrobce. Měl jsem totiž obavu, že mi dodali nějaké jiné pružiny. K tomu mne vedlo to, že mi přišla sada pružin v jiné barvě. Modro fialová, ale číslo na nich odpovídalo tomu, co tam má být. Proto jsem kontaktoval prodejce a ten to řešil s výrobcem.

Vysvětlení bylo takové, jak jsem výšel uvedl. Co se týče barvy, tak odpověď byla, že to budou postupně takto měnit, aby se to sjednotilo. Skladem jsou ale prý pořád i v červené barvě, takže se můžou souběžně prodávat obě barevné varianty.

Odkaz ke komentáři

U 1.9 to budeš mít asi tak jak Storm. S tým šůcháním, to máš jedno jestli 17 nebo třeba 18. Když si vezmeš krejčovský metr a změříš u obou obvod kola, tak při použití doporučených pneumatik naměříš stejné číslo. Tak jak se zvětšuje disk, zmenšuje se zase guma. Akorát ti to může ovlivnit šířka kol/pneumatik a ET.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...