Matulko183 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Honza: ked ti mam pravdu povedat checl som 18 original RS Neptune! ale ked so vcera toto obul a dnes som sa natom vozil tak asi minimalne tento rok a dalsi budem jazdit nanich! su fakt super a predok je pekne vonku aj bez podloziek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 PP blatník má teda riadne iný odtieň ako celé auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Pravy a lavy blatnik, kapota a soferove dvere ;) bolo to streknute ale ja to budem lakovat znovu a poriadne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Taky se mi zdálo,nechtěl sem rýpat.To muselo být teda solidně trefený.Prosím tě,jaký je číslo té tvojí barvy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Burane to nebolo, mozno to bolo nieco ale nie buracka lebo ramena a vsetko ine je OK! bolo to lakovane este v rakusku ale neviem akym dovodom, vsetko bolo lakovane druhy krat nie vyklepavane a lakovane alebo novy diel lakovany, fakt som nezistil preco ale burane to nebolo, petr07: prečo by si mal rypat? mozes povedat svoj nazor.. Bol som sa previest znudy doma idem na pumpu za kamaratom rozpravame sa o RS FL a minutu nato pride toto. TFSIčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Jen jsem ti nechtěl kazit radost,ale těch lakovaných dílů je nějak moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Ja ta chapem, ale ked by si mal buracku doma tak by si kupil nove diely a tie dal nalakovat a nie burane kedze to uz nikdy nedopasujes, toto bolo zhodene len nalakovane, naraznik nebol, boly len blatniky P/L, kapota a dvere sofera, masku som mal dole a kapota je nedotknuta, staci sa pozret na ramena a zistis ci auto bolo alebo nebolo burane, dolamany naraznik nieje buracka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Vždycky to není trefené na nápravu. No rovnou předělej na face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 to co mas na aute jsou tyto??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 To nebudou oni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ani mne sa moc nezdaju, pozeral som zvnutra vyrobc ale nenasiel som nic take ;) no mozno spravim hned FL este neviem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Mohlo to byt lakovane treba kvuli vandalismu, to vas nenapadlo? Treba to proste jen nekdo poskrabal poradne klicem ;) Jinak kupoval jsem je nejak kolem 6tis, ale na nemeckem ebay je koupis levneji, nebo zkus napsat do CC-autodily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Michal: u nas na ednej stranke ich maju za 185eur a je to witec znacka a minus 30mm a nie 35 ale snad to nebude taky rozdiel a aj ja som rozmyslal ze ci to niekto neznicil alebo sa to neposkodilo nieakou havariou napriklad stavebnou alebo poveternostnou, mohlo to nieco poskodit spadnut nato to nikto nezisti uz :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ber urcite H&R pruziny..vice z nas tady s nema ma zkusenosti, je to top firma na podvozky. Ale rozhodnuti je na tobe. Napis Jeldovi do CC-autodily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Michal: a co povies na tuto znacku a komplet stavitelny podvozok? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-05-sportovni-podvozek-jom-stavitelny-id:3415.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Tuto otazku spis smeruj jinym, se stavitkem nemam zkusenosti. Ale vim, ze se JOM tady resil a zadna kvalitka to neni. Ono staci se podivat na cenu 4x pruziny + 4x tlumice za stejnou cenu jako 4x pruziny H&R. Zalezi, jak nizko chces jit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 No nechcem to dolu moc,nechcem aby to bolo take vysoke len.. Len neviem kolko spravi -35mm natom :) keby mi niekto ukazal zaklad a potom -35mm tak by som dal len pruziny a mal by som pokoj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=44&view=findpost&p=458 Takhle po snizeni, az budu doma, tak muzu najit fotky, kde to jde porovnat pred a po. Menil jsem to zaroven s tlumicema a ze zacatku to nesedlo tolik, ale po case si to sedlo vic. Ale tak se chovaji i pruziny, kdyz vymenis jenom je. Casem si to sedne vic, ale nic rapidniho, mozna tak tech 5mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ak budes taky dobry najdes fotky kde mas pred a po znizeny? Dal by som to spravit ako prvu vec teda. A tie tvojr kolesa sa mi natom neuveritelne pacia! Ja musim kupit este jedny 18" ale to az ako posledne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Tak jsem hledal a nejake fotky mam tohle je pred snizenim, koza jak svina :D Tady je srovnani, moje snizena HR -35mm a cervena origo skoda podvozek -30mm A tady mas fotky po snizeni detailnejsi,vcetne mezery mezi blatnikem, jsou to posledni fotky pred prodejem auta :) Tady mas jeste pro srovnani, vlevo snizeni HR -55mm, moje uprostred na standardnim podvozku, cervena vpravo origo skoda -30mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Michal: -55m je bomba! to by som dal asi racej, vypada to fakt super, lebo tie 3cm je podla mna malo aj a dakujem za ochotu a fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Taky by jsem dneska dal tech -50...upsal jsem se totiz, neni to -55, sry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Pfuu kde to len zozeniem KW -50? siel by som dotoho ako prva vec dalsia na zmenu uz ich mam... http://www.mzb.cz/ostatni/h&r-sportovni-pruziny/973%7CHRP-29260-1_h&r-sportovni-pruziny-29260-1/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Taky by jsem dneska dal tech -50...upsal jsem se totiz, neni to -55, sry. Michale, jenom bych tě chtěl trochu poopravit s velikostí toho snížení. Záleží tam , jakou máš motorizaci , potažmo váhu auta, protože ta sada s tím největším snížením se vyrábí jenom jedna pro všechny motorizace a tak to výsledné snížení se liší.U té lehčí motorizace to bude těch -50 , u těžší je to těch -55. Já ji mám na 2.0 TDI a můžu to potvrdit. Pro někoho to může být vítanou skutečností, já jsem z toho moc radost neměl. Není to tak jako u varianty -35 mm , která se vyrábí ve dvou variantách podle zatížení přední napravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Teraz nechaoem presne ako si to myslel, ako by to hodilo dole moju 1.9 TDI? Značka: ŠKODA Model: OCTAVIA Typ : Octavia Lim.+Kombi včetněRS Typ1Z, 2WD Rok výroby: 05.04- Výrobce: H&R Snížení : 45-50/45-50 Myslim ze max pojde dole o 50mm kedze je tam 45-50mm nie? napriklad u 2.0TSI pojde dole iba o 45mm lebo ma menej KG predok ako Diesel nie? Tak si to aj myslel nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Jj diky, to je mi jasne, ze to sedne u kazde motorizace jinak. Ale mel jsem za to, ze tech -55 je jen pro 4x4. U 1.9tdi to sedne tak, jak jsem ti sem daval fotky te cerne oktavky, je to od Storma. Ale ma to tu vice lidi, ma je treba i martink52. Tak koukni na jejich kary 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Je to jak píše Michal, u 1.9 by to mělo klesnout cca tech -50, i když je to stejně individuální.Ještě to taky může ovlivnit jaká je to výbava, např. převodovka atp.Prostě čím víc tam je nastrkané výbavy, tím víc se to může poroučet víc k zemi. Prostě je tato sada jenom jedna pro všechny výbavy a motory, takže je tam třeba počítat s určitým překvapením Takto mi to odůvodnil výrobce. Měl jsem totiž obavu, že mi dodali nějaké jiné pružiny. K tomu mne vedlo to, že mi přišla sada pružin v jiné barvě. Modro fialová, ale číslo na nich odpovídalo tomu, co tam má být. Proto jsem kontaktoval prodejce a ten to řešil s výrobcem. Vysvětlení bylo takové, jak jsem výšel uvedl. Co se týče barvy, tak odpověď byla, že to budou postupně takto měnit, aby se to sjednotilo. Skladem jsou ale prý pořád i v červené barvě, takže se můžou souběžně prodávat obě barevné varianty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Ale tak nemalo by to klesnut tak koc zs budu 17" suchat nie? A nemam ani automat takze az tak tazke to nebude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 U 1.9 to budeš mít asi tak jak Storm. S tým šůcháním, to máš jedno jestli 17 nebo třeba 18. Když si vezmeš krejčovský metr a změříš u obou obvod kola, tak při použití doporučených pneumatik naměříš stejné číslo. Tak jak se zvětšuje disk, zmenšuje se zase guma. Akorát ti to může ovlivnit šířka kol/pneumatik a ET. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Březen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Ved jasnee ja ta uplne chapem viem ako to je meral som aj ako by to bolo keby to bolo o 5cm nizsie.. Ale skus povedat ty nemalo by to suchat nie? ET47 mam.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.