Radim84 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Ahoj, jsem tady nový, nedávno jsem koupil O2, r.v. 2007. Měl bych dotaz k disleji pal. počítače (jedná se o tento). Všimnul jsem si, že údaje na něm tam zůstávají i potom co je vypnuto zapalování. Prostě se ten diplej nevypíná (ani po nějakém intervalu). Nejspíše se nejedná o normální chování, nemá někdo představu v čem může být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Dovolil bych si tvrdit, že se nejedná o palubní počítač, nebo snad máš možnost si přepnout třeba na průměrnou spotřebu na pravé páčce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Měš pravdu. Špatně jsem to popsal. Funkce palubního počítače nejsou dostupné, na displeji zůstavá viset celkový počet ujetých kilometrů, čas,.... Jedná se o situaci, kdy je klíč v zapalování v pozici 0. Dovolil bych si tvrdit, že se nejedná o palubní počítač, nebo snad máš možnost si přepnout třeba na průměrnou spotřebu na pravé páčce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Ten display bere malinko, podle mě to je OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Teď už jsem klidný :) Já si jen říkal, jestli je to v pořádku nebo ne. Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Je to v poriadku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Tento displej (polodot) se nevypíná, maxidot ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.