Guest Jinsan Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Zdravím, potřebuju se zeptat zkušenějších. Koupil jsem od Octavii rok 98 a přemýšlím nad faceliftovanou palubní deskou. Chci se zeptat, co všechno k tomu vše potřebuju (název dílů a zhruba cenu). Popřípadě, kde v okolí Brna seženu nejlíp díly? Mockrát děkuju všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Dosť záleží od toho či sa jedná o facelift celej palubnej dosky (vrch aj spodok) alebo iba o vrchnú časť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jinsan Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Dosť záleží od toho či sa jedná o facelift celej palubnej dosky (vrch aj spodok) alebo iba o vrchnú časť. Když změna tak všechno, ptám se, co potřebuju na kompletní předělání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Když změna tak všechno, ptám se, co potřebuju na kompletní předělání... tak potřebuješ komplet palubku s face octavie aj spodní plasty a celej tunel pak i budíky (v nich stačí vyměnit jen dekor aby vypadali jak face) pak upravit elektriku bo tlačítka máš jinde než u před face (jo a taky tlačítka no otevření víčka nádrž,esp,výhřevu sedaček, okna mají jiný tvar než původní ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 ESP riešiť nemusí kedže do predface sa nemontoval ;) ... prerobiť sa musí otváranie nádrže, ktoré je u predface medzi sedačkami a u faceliftu ju už priamo na palubnej. Výhrev zadného okna má identickú koncovku, rozdiel je iba v tvare vypínača. Budíky tiež nie je potrebné meniť. Sú identické až na vzhľad číslovania a farbu, ktorá je v prípade sivej vlny logicky sivá, ale z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že v prípade čierno-bielej kombinácie face palubovky to nejako veľmi nekričí ;) Ak má pôvodné madlo ručnej brzdy s koženkou tak aj to je nutné vymeniť, kedže vo face nie je kde nacvaknúť rámček, samozrejmé je že ten istý prípad nastáva aj u radiacej páky kde je taktiež nutná výmena za face prípadne stačí vymeniť rámček starej za nový faceliftový. V neposlednom rade ak face spodok palubnej bude zhodnej farby s pôvodným čo máš v aute stačí ti na spodok iba stredná časť komplet až dozadu, ale ľavý plast a schránku pri spolujazdcovi nie je nutné meniť dá sa to veľmi ľahko prispôsobiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest niko1177 Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Zdravím ja by som sa chcel spítať mám Octaviu 98 a je tam tá staršia palubovka,chcel by som len tú vrchnú časť palubovky vymeniť tú oblejšiu,novšiu... pasovalo by my to? Vďaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Zeptám se také , mám předface ... Když dám face vršek ( spodek už mám ) , tak mi tam pujde back spolujezdce nebo musím mít taky novej a ještě budíky ... Budíky tam pujdou ty moje z předface ? Dík za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) Airbag u spolujezdce zůstane tak jak je a budíky taky. Fotky pro představu jak to vypadá bez palubky a jak vypadají předface budíky v face palubce. Upraveno Březen 30, 2013 uživatelem Lasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Budíky sú tvarovo také isté ako face. Líšia sa iba fontom. Airbag tam pasuje, len ja som musel z nového vrchu face palubky demontovať taký plech, ktorý bol v mieste airbagu spolujazdca a nemohol som to preto nasadiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Airbag u spolujezdce zůstane tak jak je a budíky taky. Fotky pro představu jak to vypadá bez palubky a jak vypadají předface budíky v face palubce. Velké díky :) za foto a radu .... Já už mám teď na budíkách rs podklady , kdybych měl to co je na tvým foto , tak to přiznávám , že se tam nehodí :) ... Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Lidi a jak to je s tlačítkem od víčka nádrže jelikož před face to má u loketky a face nad rádiem a to samé je se zapalovačem jak jste to řešili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tony9 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Zdravim, koupil sem Octavii a palubni deska je po predchozim majitely lehce poskrabana od nejakeho mazlika :) nevi nekdo nejake rady jak to zacistit pokud to jde dekuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prcko Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Zdravim mam octaviu 1 SLX 1998 mam tam staru palubovku a chcem vymenit novu po facelifte a chcem sa opytat či mi to bude sediet (pasovat) bez nejakych zmien atd.. či tam nebudu nejake problemy pri výmene a podobne Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Ahoj nebude žádný problém pasovat ti bude bez problémů prace cca na pár hodin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prcko Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Ďakujem a ešte jedna vec ma napadla otvaranie nadrže mam pri ručkej brzde ale na face to je nad radiom to musim upravit však ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 (upraveno) Ja jsem to vyresil po svem:lol: Upraveno Červenec 18, 2015 uživatelem jardap007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prcko Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 To je ako "po svem"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Pokud jsi zrucnej aby jsi si predelal komplet intros tak zvladnes aj dve minuty hledani a ty navody tu vsechny najdes, vcetně X temat o vymene palubky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prcko Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Už hotovo včera veçer som to menil a bez problemov a tieto veci s vypinacmi som vyriešil po svojom tiež Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Vytáhneš, precvaknes, nastavíš drát. Zapojíš na místo kam chceš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.