celeston Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Zdravím.Mám možnost koupit navigaci amundsen. Ale neni k tomu PIN (moc se v tom nevyznám) Lze si ho nekde pak načíst aby mi v pohode navigace fungovala? A na kolik by mě vysla instalace ? sám to nedám. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 do jakého vozu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 do jakého vozu? octavia II r.v 2008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 spatna sekce presun a prejmenovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 PIN - online škodovka, něbo někdo se "sofistikovaným kabelem a SW.. cena do 400. Instalace - no potřebuješ anténu (cca do 500), instalace cca 1500 (možná i míň, kontaktuj někoho na foru kdo dělá instalce a je ti blízko (robař, vaša, ferda25, milhausek ...). A pak mapy (internet) nebo origo ale tam je cena kolem 2000? Teoreticky možná i potřeba nová gateway, ale 08 by mohly mít již nové.. ale to je taky v řádu stovek korun. Teď jde o to, za jakou cenu máš ten amundsen, jestli se ti to vyplatí.. a nejít případně do Columbuse už.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.