Přejít na obsah

Zadní odrazky s LED diodami

Doporučené příspěvky

No je to zajímavé. Ale když jsem se ptal kolegy co na to na STK, tak odpověď byla co tam nepatří a není schválené tak to tam nemá co dělat. Dle mě je to ale dobrá věc.Schválně jsem volal těm co to dodávají a jak mi bylo řečeno schválené to není. Dále mi řekli,že se to zapojuje u levého světla a to tak, že když se rozsvítí parkovačky tak mi zároveň svítí i tyto odrazky. Na mou otázku, že já mám ale denní svícení na autě jakmile zapnu klíček ,tak řekl že to nemají vyzkoušené ale musí se to zapojit až do předu, kde se zapíná denní svícení. No a na technické, že to mám odpojit. Takže abych zaplatil za to ty peníze co to stojí a pak to ještě odpojoval na to kašlu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak odrazky už mám na autě nějaký ten pátek a zatím žádný problém. Několikrát mě zastavili policajti ohledně silniční kontroly, viděli to, že to svítí a neřekli na to ani jednou nic. Akorát se mě jednou ptal, zda to mám i na normální svícení nebo jen jako denní. Mám to jen jako denní svícení, při zapnutí normálních světlech se to vypne. Pustili mě dál bez žádných problému. Na STK jsem ještě nebyl. Ale mám to udělané tak, že to jednoduše odpojím kdyby náhodou.

post-871-0-97036200-1381236680_thumb.jpg

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Odrazky v zadním nárazníku vybavené LED diodami, dokonalý efekt, svítí při zapnutí klíčku, kluci na tuningu z toho byli nadšený :rolleyes: Líbí se?

Je to veľmi dobrý nápad. Počúvate rádio, koľko vodičov prosí, aby si vodiči pri hmle zapli normálne svetla, lebo ich nieje zo zadu vidieť, v správach na Prime bolo, že policajti už nad tým rozmýšľajú, že to uzákonia.

Kúpil by som to, ale???

Prosím Vás kto mi pomôže, nemôžem sa dostať na tu stránku kde to ponúkajú.

Mam Octaviu kombi RS 2.0 TDi 2007.

Ďakujem

nevolnik@centrum.sk

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...