Přejít na obsah

boby77

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

boby77's Achievements

0

Popularita

  1. Koukni se na škoda forum a tam už je popsáno dost zkušeností.
  2. Pořád dokola se to řeší! Proč nejdeš k někomu, kdo už tu má své renomé a z jeho prací jsou mnozí uživatelé spokojeni. Stačí si to přečíst na fóru.
  3. boby77

    MirrorLink

    Dnes mi volali ze samsungu, že jedině ty dva telefony co už jsem psal výše budou mít ten mirrolink a pak asi až nové modely. Takže pokud to tak bude at se jdou bodnout. Dávat dalších 20 tyček za nový mobil se mi nechce.
  4. boby77

    MirrorLink

    No nechame se prekvapit. Zatim co jsem dohledal tak by mel byt kompaktibilni pouze samsung galaxy note 4 a samsung edge. Vse za super cenu.Navic cekam co mi odepisou ohledne navigace Sygic , jelikoz opet co jsem se docetl , bude chodit na tomto jen Sygic car navigace a ta stoji pres 2000 Kc.
  5. boby77

    MirrorLink

    No manželka má novou Fabii ale zprovoznit mirrorlink nejde. Dle vin jsme ověřili telefony co by to měli podporovat a její tam je napsán ,ale když to rozklikneš je to označené červeně že to telefon nepodporuje. Já mam Galaxy note 2 ten tam ani není uveden a při tom má Mirroring.Dokonce to nepodporuje ani Samsung galaxy note 3,4 ani Samsung S4. Zkoušel jsem to a opět nic. Tak jsem koukal do nabídky škody který by to měl vlastně podporovat a bohužel nic jsem nenašel tak nevím k čemu to bude a nebo co budu muset mít za mobil aby to šlapalo.
  6. boby77

    olej

    Číst neustále jak někdo kritizuje ten a ten olej to už se fakt nedá!! Přitom nikdo tady neumí dokázat co ten a ten olej poškodil a proč .. Jen ,že mechanik povídal. Spíše by mě zajímalo jak někdo může odrovnat motor a svádět to na špatnou kvalitu oleje a druhý na ten stejný olej může bez problémů najet tisíce km bez problémů. Kolega měl Octavii najeto 500tis. km na Castrol a auto jezdilo!!! Tak kde je pak pravda a v čem je ten pravý problém. Tohle by ti dotyční měli umět vysvětlit a nebo neumějí bohužel jezdit. A článků o olejích jsem již četl dost.
  7. Měl jsem stejný problém. Alessi poradil s výměnou karty a od té doby bez problému.
  8. boby77

    Teplota oleja na palub pc

    Taky bych to chtěl dodělat.
  9. Odpovím doufám slušně! Zkušenosti určitě, s auty různých značek. A najeto něco hodně přes 2 miliony km. Stačí? A co se týče olejů to je téma nekonečné. Každý si bude hájit své. Až nějaký motor odrovnám, zadřu, klidně to napíši, ale bohužel, zatím v tomto nemohu sloužit. Takže ano, někdo haní tento olej, někdo druhý, já jen píši že nemám důvod zatím měnit značku. Vážím si těch, co dokážou cokoliv na autě udělat, diagnostikovat apod., to já prostě neumím. Ale promiň , znám hodně lidí co jezdí na olej jako já a nemají problém. Můj kolega. má na autě půl miliónu a je to v pohodě, olej Castrol a mohl bych psát dál. Nebo mi řekni proč má tolik najeto a jezdí mu to bez problémů. Takže jen píšu, ať si každý jezdí na co chce. Někomu to žere olej , někdo to má hlučné a někdo nemá nic. Takže záleží , jak kdo zachází s autem, jak se k autu chová. V tom snad budeme za jedno. Pokud budu jezdit slušně jsou dnes všechny oleje na stejné úrovni , nemám co řešit. A mám kamaráda co má servis a nikdy jsem neslyšel že by motor odrovnal ten a ten olej. Vždy je to o tom jak se o auto staráš.
  10. Hmm, asi budeš mít smůlu . Já jezdím na stejný olej již s několikátým autem a nikdy jsem neměl problém s motorem. Proto jsem psal, že o olejích se píše stále, ale nikdy se nedojde k žádnému výsledku. Ty máš špatné zkušenosti jak píšeš s olejem Castrol, jiný s olejem Shell a tak je to pořád dokola. Takže dopátrat se pravdy pořádně nejde. Někdo mění značky častěji a píše že by za jiný neměnil ,pak po nějaké době má zase jiný a zase a stejně se nedozvíš který by měl být nejlepší. Já vím jen jedno ,že měním po 10tis.km a vždy po výměně je auto o dost tišší ale to je vše. Jakou má olej teplotu atd, to nevím a neřeším.
  11. Opět ty oleje !! Já jsem to už jednou psal, jsem zastánce toho , že jezdím na olej, co tam mám od začátku. Auto je v pohodě , olej to nežere a tak nemám důvod to měnit. Navíc i odborníci píšou, že časté změny oleje motoru neprospívají. Olej nakupuji originál a pohoda. Navíc ať je to jak chce, oleje jsou dnes již na stejné úrovni, maximálně si tam každý výrobce něco přidá a pak je to znát na ceně. Každý z nás má jinak zajetý motor, žádný motor není stejný a každý si brání ten svůj olej. Takže který olej je lepší nebo ne, to se nikdy nevyřeší.
  12. ,,Allessi'' :palec: Opět poděkování , super práce, zprovoznění hlasového ovládání Handsfree v autě.
  13. Ta věta , všimli jste si ,že každý pisatel není brzdou provozu apod.? Hmm dobrý! K tomu lze napsat jen jedno, každý jezdíme jinak. I já využívám, pokud chci jet na spotřebu jízdu z kopce ,ale nevyřazuji rychlost. Mám tam např. 5 a nechám to jet. Pak se směju, když jedu z kopce 90km/hod a předjíždí mě ti , co si musí dokázat že umí jezdit rychleji . Nedivím se , že pak mají spotřebu jako prase, To jsou řidiči brzda ,plyn, jinak jezdit neumí. Takže ti co píší, že nejsou brzdou provozu , ty já osobně chápu, jelikož se mezi ně řadím i já. Pokud vím že se dá někde jet i já to klidně rozjedu ale jinak jezdím podle předpisů. Nestojí mi to za to, aby mě někde naměřili a sebrali řidičák. Za další si myslím ,že záleží také na tom v jakém stavu máš auto, nahuštěný pneu a hlavně jakou máš nohu. Nemíním se zde dohadovat ,kdo za kolik jezdí. Beru to tak ,že to je každého věc a každý má právo napsat své postřehy a za kolik jezdí o tom, to tu je. Nebudu zde nikoho kritizovat za to že jezdí úsporně a používat slova jako kup si Rikšu. Nedávno jsem jel směr Bratislava - Brno 130 na tempomat a spotřeba 5,1 tak nevím jestli mi to blbě ukazuje a nebo jestli jezdím nenormálně při dodržení dovolené rychlosti a nebo jestli nejsem ta brzdy provozu. A ti co si opět dokazují jak se má jezdit na dálnici tak to dopadne většinou tak, že o několik km dál,bud někde stojí a já je v klidu dojedu a nebo je zastaví chlupatí. K tomu snad není co dodat.
  14. Alessi a co jednotka 5N0 035 730 D ta bude podporovat Columbuse?
  15. ,, Allessi " Opět musím poděkovat Alešovi, za velmi dobře provedenou práci, kdy mi to Octavie dodělal HandsFree GSM III Bluetooth. Doporučuji !
×
×
  • Vytvořit...