Přejít na obsah

serf

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    auta

Návštěvy profilu

752 zobrazení profilu

serf's Achievements

0

Popularita

  1. serf

    Moja lááska.

    Stano, väčšinu úprav si schvaľoval Ty, takže máš v tom prsty. Ďakujem.
  2. serf

    Moja lááska.

    Robil mi profi kamo čo prerába podsvietenia. Tomáš Slovinský chodí po celom Československu a prerába podsvietenia u klientov doma. https://www.facebook.com/Zmena.Podsvietenia/?fref=ts
  3. serf

    Moja lááska.

    Doplnenie osvetlenia interiéru. Lišty na dverách, odkladací priestor, kľučka. Nové kolesá. AXE EX18, R18, Pneu 225/40/R18.
  4. serf

    Moja lááska.

    Nové svetla vyskúšané. Halogeny H7 xenesis, H1 philips, smerovky led, parkovačky led. Svietivosť , rozptyl svetla lepšia o 20% ako staré. Hlavne ta horná hrana je krásne ostrá, motorčeky naklápania pri záťaži majú 2 krát väčší rozsah ako pri starých svetlách. A dizajn újde.
  5. serf

    Moja lááska.

    Volant vymenený. Už by sa nemalo stať, že si v zákrute vypeckujem rádio. Je to riadny šok. Teraz je tlačítko chránené. Len zmeniť podsvietenie. V mládi sem se učil hrobařem...
  6. serf

    Moja lááska.

    13.mája sú 2 roky, čosi upravujem auto podľa mojich predstav.
  7. Je to ďalší klenot v Humennom, ktorý Stano vybrúsil. Proste nádhera.
  8. Mne osobne sa černe nepáčia. Pri jazde ich nieje vidno - či tam máš plecháče, alebo elektróny. Ako keby si si obul gumáky. Pristanú len keď je celé auto čierne - všetky doplnky. To je môj názor. Vo felícii mam už roky hrušku KD, ktorú periem a impregnujem originál olejom. Sú s tým problémy, zaserie sa furt klapka. Tak som do Octavie do boxu dal filter JK, ktorý je určený aj na sucho. Čistím ho častejšie vzduchom.
  9. Filter mám na sucho, nekonzervujem ho olejom, trocha je ho počuť pri zrychleni, rozdiel nejak necítim, znížil som o 30mm.
  10. Určite nestratíš komfort. 225/45/R17 napríklad mňa tieto stali elktróny + pneumatiky Goodyear eagle F1 - 4ks - komplet 800€. A je to ok.
  11. Mam tiež 1,8 TSI. Možeš dať športové výfuky, športový filter, čipnúť napr. v profituningu na 205 koní, znížiť Eibachmi.
  12. Ja mam tiež tento princíp zapojenia, no kombi a na dokúpenéj odkladacej schránke.
  13. serf

    OII Combi

    Vydarená, pohral sa s ňou. Keď dáš čierne elektróny, ako keby tam ani neboli. Sám vidíš, že nevidíš. Tak veľa šťastných km. A tuningu zdar.
  14. Prosím Vás poradte mi. Chcem dať do spodnej masky O2 FL ku kamere - senzory. Nechcem vrtať do narazníka.No max. výška semzoru by bola 30 cm od zeme. Nemôžem nájsť senzory, ktorý by pri 30 cm prekážke - zem - nepípali súvisle. Ďakujem za každú radu a pomoc pri nájdení vhodných senzorov.
×
×
  • Vytvořit...