stefflerr Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Dobrý den,omlouvám se že zakládám nové téma ale bohužel jsem to nenašel.Mám Octavii 1.6 55Kw a začalo mi kolísání otáček,když nastartuji tak se otáčky chvíli drží na 1000 a pak se třeba vyhoupnou na 1200-1300otáček a občas to dělá že to běhá až skoro ke 2000.Spotřeba na palub.počítači mi ukazuje na místě na volnoběh 49l/100km měl jsem tam i 70l/100km a průměrná spotřeba 15-20l/100km.Při jízdě se průměrná spotřeba drží 14-15l/100km.Napadla mě škrtící klapka ale tu jsem teď v pátek čistil jelikož jsem zjistil že je vzduch.filtr na jednom místě od benzínu černý,a další varianta by byla Lambda sonda.Najde se z vás někdo kdo by mi s tím poradil,budu moc rád za vaše rady,nechci to zbytečně dávat do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 typujem na lambda sondu , servisu sa asi nevyhneš alebo napíš odkiaľ si možno ti s tým pomôže niekto s fora dať na VAG popr.vymeniť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stefflerr Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Jsem z Prahy,ale jestli to bude Lambdou tak tu si klidně udělám sám,ale nevím jestli se musí něco nastavovat přes Vag když vyměním Lambdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 čo ja viem tak cez VAG nič max tak vymazať chyby ale na tvojom mieste by som aj tak prv skúsil odpojiť sondu , skontroloval konektor kontakty na nom či sú ok a VAG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.