szyrma Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Zdar borci, potřeboval bych radu. Neřešil už někdo velkou vůli v pantech dveří? Hledal jsem tu a nic nenašel. Dveře u řidiče jsou vpoho,ale když zkusím spolujezdcovy je tam nehorázná vůle když je zkusím zvedat. Právě nevím jestli se to neřeší nějakou vložkou nebo větším čepem. Nechce se mi kupovat celé panty Dík za jakoukoli radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boooleeek Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Zkoušel jsi dotáhnout ty 13ky matky na pantech?občas se sami povolí a dveře jakoby spadnou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Na to jsem se díval, já mám problém přímo v těch čepech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Takže závada nalezena ty 13ky matice mají na sobě konusový náběh a na jedné z matic je celý vymačkaný :( . Neví někdo jestli jde koupit samostatně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.