Dakie Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 squirrelcze:Toho potkavam celkem casto na R10 od LBC na Prahu..Ale nevim,kdo to je:-( Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Globus brno dnes 13:30 cerna O1 mracitka stribrne logo klubu na kapote nad LP svetlem, vic jsem si nestihl vsimnout Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 (upraveno) Aby člověk prosil o zamávání :D Screenshot 2015-05-15 20.56.08.png ty seš hrozný zvíře, náhodou sem si te všimla a mávala ^_^ Upraveno Květen 18, 2015 uživatelem Myš Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 (upraveno) Dnes sem potkal pepy(surfman) bývalou o1 na d11, TOS asi nebyl ty co už ;) Upraveno Květen 21, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
petishe Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 (upraveno) Tak jsem zvedav zda nekoho potkam ja na Decinsku. Jeste sem nemel to stesi nebo jsem si nevsiml ale koukam snad na kazdou co jede jak predemnou tak zamnou i kolem me. Asi toho tady moc nejezdi :-( Upraveno Květen 22, 2015 uživatelem petishe Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 To by chtělo letáčky a rozdávat, tady nahoře toho jezdí málo ;) Odkaz ke komentáři
petishe Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 Rozdal jsem vse co prislo a ze toho prislo. Tak tady to jsou vsechno důchodci co potkavam Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 asi to bude chtit letni nalet letaku, jak pise jarda. budu nechavat vyrobit dalsi megavarku letaku, i kdyz na ne zabare fakt malo lidi. tedy aspon v registraci to moc lidi nevyplni bohuzel. ale nekdo zatrhne vyhledavac pote, co hledal OC, protoze dostal letak. jestli vas napada, jak ve vasem regionu OC zpropagovat, sem s tim :) ale na billboardy asi mit nebudem :D Odkaz ke komentáři
petishe Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 (upraveno) :D Tak to je škoda že na billboardy není :D tak jediné co mě napadá, je udělat tady nějaký ten sraz a propagovat to třeba na FB. Jinak tady se asi moc dělat nedá. :( Nejbližší sraz je v Liberci, tak právě zkusit tady na Děčínsku či Českolipsku, ale zase kdo bude organizovat. Chce to někoho kdo s tím má zkušenosti. Nic lepšího nevím Upraveno Květen 22, 2015 uživatelem petishe Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 minuly rok jsem se hlasil o jednu megavarku, ale asi se na me zapomelo, jezdim pravidelne cestu Třinec - Ostrava - Opava, obcas zavitam i Krnov a Jesenik ... takze pokud bude neco navic, neni problem "par" letacku rozdat :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 je fakt ze ustecko - decinsko, tam jste mrtvi...driv tam byvaly srazy, ale musi se do toho nekdo vrhnout, najit misto, vybrat terminy na pul roku dopredu a sup. jinak se to samo nepohne. ostrava nevim zd se schazi, uz mi neposilaji zadost o novy srazy na FB a HK je taky jen obcas. aktualne funguje. Plzen, Praha, Brno, Piestany a obcas LBC :) Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 S libereckyma srazama by nebyl problém, jenže událost na fb jako zúčastnil se zaskrtne každý Evžen a pak ani jeden nepřijede. Pak tam jsme tři kluci jen s fóra. Nemám problém zorganizovat další. Jen to množství lidi není na Liberecku žádná hitparáda, proto chce propagovat. Já jdu nakoupit a sebou vytahnu z auta 3 letacky a cestou ke vchodu je dam za stěrač a furt dokola jak mi to přijde do ruky. Jinak letackova metoda a nebo pak obdobná forma pozvánky na sraz, jako polep na zadní sklo nějakou zjednodušenou formou. Odkaz ke komentáři
petishe Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 Tak mista na decinsku jsou a ne malo, ale ja nemam s necim takovym zkusenosti a vlaatne kdyz se zamyslim tak sem na zadnym srazu ani nebyl, pac sem mel vzdy fotbal. Ale kdyby byl nejaky zajem, tak klidne pomohu s organizaci a rad. Proste jen by to tady na severu chtelo ozivit :( Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 napada me jedna vec : posbirat emaily clenu clubu z vaseho okoli a napsat jim hromadnou zpravu,ze se planuji pravidelne regio srazy a zda maji zajem... ono ve vasem okoli je clenu docela dost, jen to k nim nejako dostati. FB je v tomhle na hovno, na Brno bylo prihlasenych 97 lidi :D Odkaz ke komentáři
petishe Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 to je výborný nápad, ale jen dát dohromady ty maily :D pak by to šlo. Spojit ústecko, děčínsko a českolipsko třeba. To přece už musí dát pěkně číslo. Dal bych k tomu i FB třeba by se připojil i někdo, kdo nění v klubu a dal by se naverbovat :D Jinak asi hlavní komunikace tady na foru a na mailu. Tak a teď už je jen zkontaktovat :D Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 JardaFuxa: hele v Plzni je to stejné... na FB je 20 lidí co se zúčastní a nakonec přijedou jen 4 co jsou klubový... ale alespoň je to pravidelně a vždy je nás tam 3-5 aut. A přesně jak říkáš, nákup, letáčky do ruky a pár jich rozdat... ještě na ně zezadu dopisuji, že v Plzni jsou pravidelné srazy každou druhou neděli v měsíci a místo srazu... Odkaz ke komentáři
petishe Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Jen tak mimo téma ,, řekne mi někdo co znamená ta hodnost :D " :D Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Myslím, že to naskakuje automaticky, podle toho, kolik jsi založil téma, kolikrát jsi přidal příspěvek atd... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 presne presunme se do vasich regionalnich sekci, tam to nejak vymyslime Odkaz ke komentáři
petishe Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 (upraveno) Tak já tam vytvořím nějakou diskuzi v regionech, aby se to mohlo řešit tam. Název bude asi ,Děčínsko, Českolipsko, Ústecko" ;) Upraveno Květen 24, 2015 uživatelem petishe Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 (upraveno) 24.5 Most Upraveno Květen 24, 2015 uživatelem pulsik Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=529 Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 (upraveno) Pátek 15.5. Havl.Brod,ten kombík.Na 5-tých vratech nápis Bín. Upraveno Květen 24, 2015 uživatelem Chali Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 (upraveno) @pulsik: tak mě konečně taky někdo chytil :D To jsem byl já ;) Upraveno Květen 25, 2015 uživatelem kocka87 Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Mě už z dálky zaujala :D a tím, že znám snad všechny oktávky ve městě tak jsem se na ní musel jít podívat :D pak ta klubová samolepka byla jako bonus :D Odkaz ke komentáři
petishe Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Rekl bych, ze me dnes v Decine na kruhaci vycapla jedna cerna octavka. Vypadalo to ze ma vzadu nalepku klubu. Teda jestli to troubeni bylo na me :D Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 dnes pred 15.00 hodinou dalnice D8 a sjezd na Roudnici modra denim (myslim) Octavia. tmava lepka na kufru vlevo :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Dnes v Turnove odchycen Sterny:-) Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Jj taky jsem te Petre rad videl :) Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem Sterny Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Nahoda,jen jsem koukal,co to jede za lestenku a pak si rikam,ze ty kola uz jsrm nekde videl:-D Antracitovy,nazivo vypadaj fakt suprove;-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky