Přejít na obsah

Chycení členové clubu na silnicích

Doporučené příspěvky

Dnes se zadařilo, dva odchycení po Brně. :)

První odchycený byla jedničková octa s jihlavskou RZ, vyfotit jsem nestačil, ale troubil jsem, blikal a mával. Bohužel bez odezvy. Jel jsem bílým služebním scoutem, červeno- šedé polepy. :)

Druhý odchycený byl na Gajdošově, já sjel na Olomockou, ty jsi pokračoval na Černovickou. :)

post-32743-0-02106800-1467227918_thumb.jpg

Dál tady mám dva odchycené z dřívějška. :)

Pouť Velké Opatovice
post-32743-0-94104400-1467227702_thumb.jpg

Kaufland Boskovice
post-32743-0-22882200-1467227748_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No jo to je ten Suchomastsky gang ;) ten obsazuje pražské srazy s náma tedko.

@vittorio: A já udělal uz za tento týden 1700 km a nikdo mě nechytl... :( ani cz ani na sk to vypadá blbe.

A to jsem ano nedával auto do garáže ani u hotelu v Trenčíně, ať dělá reklamu na sraz.

Upraveno uživatelem OziToretto
Odkaz ke komentáři

vitto: 4*, web: http://www.hotelmagnus.sk/sk/ubytovanie-trencin/

Byl to pokoj Executive a je to za 90 vcetne snidane a za dva lidi.

Dakie: no ta cena je strasna, ale jako je to pekny hotel. My tam meli driv nejakou slevu, chteli po nas asi 105€ se vsim, ale ted to nejak zvedli a to fakt nedame...

Upraveno uživatelem OziToretto
Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...