Jersey Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Ahoj panove tak dnes jsem udelal na sve oktulce rozvody ale ted mi na volnobeh skace 0.7 0.6 l/h predtim drzela po zahrati 0.6l/h nevite kde muze bytproblem ? cerpadlo bylo radne nastaveno rozvody tez ...?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanley23 Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 palubák bych asi neřešil mě ukazuje už od začátku hovna pruměr za 62tisíc km mám 5,4 a palubák ukazuje 2,7.... na volnoběh někdy 2,5 a 2,6 i 3,5 a taky i 0,6 0,3 0,0 já to osobně neřeším a věřím jen tankování do plný na první cvaknutí pistole / počet ujetých km..... co ukazuje ppc je na nic ...........myslím si že v mém případě bych musel měnit budíky aby to bylo cajk přes wag to jde posunout jen o max 15% což je v mém případě málo potřeboval bych 100% :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 jasny ale me jde oto jestli se ma po rozvodech delat predstih nebo zakladni nastaveni nebo neco ...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Jde o to, co ti ukazuje na vagu za aktuální spotřebu na volnoběh. A měly by být vypnuty všechny spotřebiče, aby jsi zjistil jen aktuální spotřebu motoru na volnoběh. Pak bych se koukl na předvstřik do tdi grafu, jestli jsou rozvody správně nastaveny. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Březen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 kdyz vypnu uplne vse tojest svetla,climatronic,radio nic nikde nesviti tak ukazuje pri zahratem motoru 0.5l/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tak to by mělo být podle mě v pořádku, ale nejsem v tom takový odborník jako jiní tady. Já mám na volnoběh mezi 0.3 až 0.4. Chtělo by to mrknout na vag, myslím že na 15 pozici motoru pole 2 na vstřikovací dávku, mělo by být 3.2mg - 3.5mg při zahřátým motoru. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.