Guest Martino05 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Dobry den . Mam Octaviu II r.v 2008 1.9 tdi . Mam problém z nefunkčnou pristrojovkou . Pri poslednom štartovani podskočili všetky ručičky a hned spadly , maxidot nič neobrazuje ručičky sa nehybu , ziadne kontrolky sa nerozsviecuju proste nejde ako keby som mal vypnuty motor . Auto funguje clima auto radio vsetko funguje svetla vonkajšie svietia , smerovky funguju len pristrojovka nič nezobrazuje. Stretol sa už niekto s takouto poruchou ? Ďakujem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 napíchni na diag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martino05 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Bolo napichnute a ukazovalo ze preteka vacsi prud ako ma a kvolit omu ich vyplo aby ich nepoškodilo lebo pri starte podskocia a klesnu . takze neviem zato s apytam ci nahodou s aniekto stym nestretol . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Tak pokud jsi dělal diag a víš kde je chyba, tak ses měl podívat na měřené hodnoty kolik ti dává alternátor atd. Diagnostika není jen o tom vyčíst závadu. A taky by tě měl někam nasměrovat VIS. A nebo si to změř měřákem kolik ti dává alternátor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Oct2 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Zdravím Škodováky,může někdo poradit?Nejspíš mě odešla přístrojovka.Mám OCT 2 1,9 Tdi 77KW r.v.2005 při jízdě přestala fungovat,otáčkoměr zůstal tak na 1500ot a rychlost na 40km/h.Po zhasnutí motoru jsem skusil opět nastartovat.Motor naskočí ale zhruba po 1-2 vteřinách zhasne.Rádio chce znovu nastavit kod.Kde by jsem mohl sehnat starší přístrojovku s pinem?Děkuji za info příkládám foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 pojistky máš OK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Oct2 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Jo pojistky jsem projel jako první a ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.