Guest Patas77 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 :o Zdravím. Potřebuji radu ohledně navigace (neoriginál),kterou jsem si koupil. Po zapojení jde obraz,ale nejde zvuk. Ale pouze v mé octavce. Na jiném repráku zvuk funguje. Mám sound system. Prý toto je ten problém. Tak se chci zeptat,zda to nějak půjde zprovoznit,nebo zda to nepůjde vůbec??? A v servisu mi řekli,že to asi nepůjde-ještě se mi mají ozvat. Moc děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Bphužel mají na 99% pravdu, pokud máš SS tak musíš mít čínu která to umí, jinak to umí jen audience, Bolero a Columbus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 mam zato ze to umi at swing!?Videl jsem fl mela SS a radio swing?Tak jak mu to teda hraje??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 MYslím, že ne, ale seznam by tu nějaký měl být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 kouknu se bo znamej ma swing a ma SS tak mi to bylo divne zes napsal az od bolera a vys ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 V O2FL SS vie len Bolero, Amundsen a Columbus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 :o Zdravím. Potřebuji radu ohledně navigace (neoriginál),kterou jsem si koupil. Po zapojení jde obraz,ale nejde zvuk. Ale pouze v mé octavce. Na jiném repráku zvuk funguje. Mám sound system. Prý toto je ten problém. Tak se chci zeptat,zda to nějak půjde zprovoznit,nebo zda to nepůjde vůbec??? A v servisu mi řekli,že to asi nepůjde-ještě se mi mají ozvat. Moc děkuji za odpovědi. Co kdybys napsal, jakou navi jsi koupil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Patas77 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Byla to nějaká čína.Značku vůbec netuším.Naštěstí se mi podařila prodat.Nyní kupuji columbuse.Nemám nato nervy se s tím drbat.Každopádně tohle jsem vůbec nečekal,že něco takového se může stát.Jinak moc děkuji za rady. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 JJ tak to prostě je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
leel Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Jde o to, že pod sedačkou máš DSP zesilovač, kterej se dá zapnout a ovládat pouze z origo navigací. Sám jsem tohle řešil, když mi ukradli colombuse. Nakonec to dopadlo tak, že jsem tam dal jinej zesik, kterej mi pohaní basy a středy+výšky jsou rovnou z rádia. Bylo to tak na den a půl práce no. já při tom ten původní zesík zníčil kvůli konektorům, abych nemusel natahovat nový kabely. PS. colombuse už nikdy. Leda navigaci v nové oktávce:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.