Přejít na obsah

neoriginal radio, navigace, dvd

Guest Patas77

Doporučené příspěvky

:o Zdravím. Potřebuji radu ohledně navigace (neoriginál),kterou jsem si koupil. Po zapojení jde obraz,ale nejde zvuk. Ale pouze v mé octavce. Na jiném repráku zvuk funguje. Mám sound system. Prý toto je ten problém. Tak se chci zeptat,zda to nějak půjde zprovoznit,nebo zda to nepůjde vůbec??? A v servisu mi řekli,že to asi nepůjde-ještě se mi mají ozvat. Moc děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

:o Zdravím. Potřebuji radu ohledně navigace (neoriginál),kterou jsem si koupil. Po zapojení jde obraz,ale nejde zvuk. Ale pouze v mé octavce. Na jiném repráku zvuk funguje. Mám sound system. Prý toto je ten problém. Tak se chci zeptat,zda to nějak půjde zprovoznit,nebo zda to nepůjde vůbec??? A v servisu mi řekli,že to asi nepůjde-ještě se mi mají ozvat. Moc děkuji za odpovědi.

Co kdybys napsal, jakou navi jsi koupil?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Byla to nějaká čína.Značku vůbec netuším.Naštěstí se mi podařila prodat.Nyní kupuji columbuse.Nemám nato nervy se s tím drbat.Každopádně tohle jsem vůbec nečekal,že něco takového se může stát.Jinak moc děkuji za rady. ;)

Odkaz ke komentáři

Jde o to, že pod sedačkou máš DSP zesilovač, kterej se dá zapnout a ovládat pouze z origo navigací.

Sám jsem tohle řešil, když mi ukradli colombuse.

Nakonec to dopadlo tak, že jsem tam dal jinej zesik, kterej mi pohaní basy a středy+výšky jsou rovnou z rádia.

Bylo to tak na den a půl práce no. já při tom ten původní zesík zníčil kvůli konektorům, abych nemusel natahovat nový kabely.

PS. colombuse už nikdy. Leda navigaci v nové oktávce:D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...