SKAJA Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 nějak mi nedochází, jak by tohle někdo dokázal zouváním nebo obouváním pneu Tak dá se všechno. Já mám tímhle stylem oloupanej disk po celým obvodu. Prej nějaká mizerná přezouvačka, která nebyla dělaná na elektrony Ale v autorizáku by se to stávat nemělo, to je jasný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Nejde ani tak o to, že to bylo odřené spíš o to, že to někdo zamaskoval, aby to nebylo vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Nezlobte se na mě, ale není to trošku přehnaný?? ...Já bych se v tomhle toho prodejce klidně zastal, pokud to byla předváděčka/referenčka, tak to prostě je jetý auto, ať se nám to líbí nebo ne. Proto se taky prodávají za výrazně nižší ceny, než funglovky. Takže řešit nějaký drobný škrábanečky nebo ťukanečky mi přijde mimo Pokud chci stav 1A, tak si holt musím zaplatit za funglovku a pak můžu řešit každou ptákovinu. PS: Doufám, že si to nikdo nevezme osobně, ale pokud je tohle jediná vada na kráse, tak není co řešit. Oprava v řádu pár peněz Ikdyby koupil funglovku, tak po pár dnech od koupě jit reklamovat škrably disk je k smíchu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 To je fakt těžky...ještě mám fotky měsic staré tak se můžu podívat jestli na něco nepřijdu ale výsledek je stejně nulový.Zapomenout a nechat opravit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Tak nejak...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Tak jste se mi tu pěkně pohádali a závěr? Napadlo někoho z Vás, že ta fotka je udělaná druhý den po převzetí a čerstvě drblý kolo vypadá "čerstvěji ne? Tohle je zašlý.. Dále ta odřenina je vidět pouze když je v úhlu od 10-2hodin, doufám ze rozumíte.. Všimnout jsem si mohl teda pokud bylo kolo natočené aby to bylo vidět.. Některý názory, že si kupuju vojetý auto, tak mám držet hubu, to bych Vám chtěl něco prodávat.. :-) Jde o princip a fakt, že z člověka udělaj lháře.. Neuvěřitelná drzost.. Na zastoupení to pošlu a kašlu na to. Je to jen kolo.. Oprava stojí 2500.. Ale opravovat to nebudu.. Děkuju všem za názory. Robert 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 mě to příjde že ta sleva byla právě kvuli tomu kolu, akorád to teda mohli říct, mě to připomělo jak jsme s otcem kupovali ve škodovce uplně novou feldu a byla na ní sleva a řekli nám na férovku že to je proto, protože to při přepravě lehce odřeli na lemu a museli to stříkat, jenže v dnešní době už asi o "slušnýho" člověka moc nenarazíš. Dokonca je to ich povinnost, stale. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.