Přejít na obsah

ALU kola soudní znalec

Doporučené příspěvky

nějak mi nedochází, jak by tohle někdo dokázal zouváním nebo obouváním pneu

Tak dá se všechno. Já mám tímhle stylem oloupanej disk po celým obvodu. Prej nějaká mizerná přezouvačka, která nebyla dělaná na elektrony rolleyes.gif

Ale v autorizáku by se to stávat nemělo, to je jasný.

Odkaz ke komentáři

Nezlobte se na mě, ale není to trošku přehnaný?? ...Já bych se v tomhle toho prodejce klidně zastal, pokud to byla předváděčka/referenčka, tak to prostě je jetý auto, ať se nám to líbí nebo ne. Proto se taky prodávají za výrazně nižší ceny, než funglovky. Takže řešit nějaký drobný škrábanečky nebo ťukanečky mi přijde mimo huh.gif

Pokud chci stav 1A, tak si holt musím zaplatit za funglovku a pak můžu řešit každou ptákovinu.

PS: Doufám, že si to nikdo nevezme osobně, ale pokud je tohle jediná vada na kráse, tak není co řešit. Oprava v řádu pár peněz palec.gif

Ikdyby koupil funglovku, tak po pár dnech od koupě jit reklamovat škrably disk je k smíchu ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jste se mi tu pěkně pohádali a závěr?

Napadlo někoho z Vás, že ta fotka je udělaná druhý den po převzetí a čerstvě drblý kolo vypadá "čerstvěji ne? Tohle je zašlý..

Dále ta odřenina je vidět pouze když je v úhlu od 10-2hodin, doufám ze rozumíte.. Všimnout jsem si mohl teda pokud bylo kolo natočené aby to bylo vidět..

Některý názory, že si kupuju vojetý auto, tak mám držet hubu, to bych Vám chtěl něco prodávat.. :-)

Jde o princip a fakt, že z člověka udělaj lháře.. Neuvěřitelná drzost.. Na zastoupení to pošlu a kašlu na to. Je to jen kolo..

Oprava stojí 2500.. Ale opravovat to nebudu..

Děkuju všem za názory. Robert

Odkaz ke komentáři

mě to příjde že ta sleva byla právě kvuli tomu kolu, akorád to teda mohli říct, mě to připomělo jak jsme s otcem kupovali ve škodovce uplně novou feldu a byla na ní sleva a řekli nám na férovku že to je proto, protože to při přepravě lehce odřeli na lemu a museli to stříkat, jenže v dnešní době už asi o "slušnýho" člověka moc nenarazíš.

Dokonca je to ich povinnost, stale. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...