kontraja Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Zdravim vas vsetkych.Mam problem s mojov octavkov. Myslim si ze by to mohlo byt lozisko ale teraz som v pomykove. Hucia mi asi gumy :D Ak idem rovno a nikde nezabacam tak to huci od 80km za hodku az niekde po 130.Pokial nahle zmenim smer do akejkolvek strany alebo sa mi nadlahci auto hucanie prestane. Huci to iba po rovine. Zadne koleso este vydava taky chraplavy zvuk okolo 50 km za hodinku ako keby bol kamencek medzi platnickamy a drelo to. Zhodil som kolesa zadne a zistil som ze su opotrebovane viacej z vnutornej strany Hucanie z ktoreho kolesa ide neviem zistit Teraz som zvedavy na komentare co mam robit. Som v zahranici a tu je servis drahy,Ci sa mi na tom oplati ist domov cca 3000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 co geomterie kol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kontraja Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 to neviem..Nebol som uz asi 3 roky to dat pozriet. Siel som von s autom a poslednych cca 300 km to zacalo hucat.Fakt ma to serie a neviem ci na tom dojdem domov alebo nie.Gumy ma neserú nakolko si to zimne a uz som ich chcel vyhodiť a kupiť nove. Len aby to nebolo ložisko .toho sa bojim najviac. Tu geometria vinde aj na 300€.Som v Norsku a nestoji mi to za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 dělalo mě to samý, na třech sadách gum vytipovali sme edno ložisko, vyměnili a furt stejný, nakonec jsem přejel rukou po gumě a měla pilku dal jsem nový gumy a paráda, ale koho by napadlo, že to bude u tři sad gum stejný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.