novadac Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 (upraveno) Jako náhradu za mé první auto Octavii 1.6 MPI 55kw jsem si před týdnem v důsledku pravidelného dojíždění do školy přivezl Octavii Combi 1.9 TDI 77kw ve verzi AMBIENTE. Auto bylo po prvním majiteli, který ho používal k podnikání. Rok výroby 09.2006. Plánované úpravy : Alu kola Instalace loketní opěrky Rádio Stream Hagusy Dodělání reproduktoru do zadních dveří Přestavba na facelift + celolak Denní svícení do mlhovek Parkovací asistent ... Upraveno Říjen 3, 2013 uživatelem novadac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Jsem viděl naživo už :) Kouli už máš nainstalovanou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Zatím ještě ne... nějak na to není čas . Zejtra to hodim na zvedák, vyměnim olej atd... a až pak si s tím můžu začít hrát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 nazdar kolego, tak gratulace k novému povozu. Vypadá fakt slušně. Tak hodně kilometrů bez starostí. Kolik byla cenovka? Musíme se někde sejít, ať ji můžu omrknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRSI Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 dobre si kúpil pekná je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Zdravím, díky :) Tak po včerejší prohlídce servismanem se potvrdilo, že podvozek byl udržovanej. Takže snad v nejbližší době žádný větší výdaje. Ještě zbývá načíst přes VAG křivky, nechat zkouknout geometrii a můžu se vesele pustit do oprav kosmetických vad, kterých je tam poměrně dost . Proto byla cena velmi pěkná Jinak na léto jsem ji dopřál sadu originálních šestnáctek. Když jsem je viděl poprvé, tak jsem počítal s přelakem, ale po vyčištění mě to opustilo. I když jsou přelakovány nějakým garáž mistrem :D. Teď ještě sehnat nějaké obutí. před : po : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Krasne jsi je dal do pucu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 To spíš tenhle ,,kouzelník'' + kartáček na zuby :D maximální spokojenost. mohu jen a jen doporučit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRSI Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Presne ten čistič je parádny :) zoberie aj to čo nemá :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Hlavne aby to nebyla i barva :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Se pozná, ale zatím dobrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 som zvedavý,čo z nej v konečnom výsledku urobíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 No to já taky :D :) Přes víkend jsem sehnal světla s držáky a mlhovky. Taky bych chtěl poděkovat Vevcovi za loketku :). Jinak dneska jsem si jel pro přední nárazník. Je sice na pár místech odřený a bude potřebovat 2 malé sváry, ale myslím že ještě určitě poslouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 jj nemáš zač, po těch pitominách se mrknu. Jinak ty chceš stavět face??? To jsi mohl spíš začít od zadku, tam je to lehčí a mín peněžně to bolí. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 To je dobrý , já už to sehnal :) No do léta sháním díly a pak se do toho vrhnu. Chci to udělat komplet. Takže zatím koukám hlavně po cenách, ale když nabídka za přední světla + podložky a mlhovky byla 1T tak proč ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 parada!Dalsi predelavka! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 to prodáš za víc ty svoje :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Už to tak bude.. Koukal na tvé vlákno a máš to moc pěkný . Asi budu časem otravovat ohledně rad, které na fóru nevyčtu. Na druhou stranu jsem koukal kolik toho tam je co se týče přestavby na face . Jinak s tím prodejem světel se tak nějak počítá, nekde se ušetřit musí :D Nevíte někdo, jestli se dá předělat ovládání AC z faceliftu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 jop mělo by to jít, stačí to přepinovat... jinak než bych vrážel do těhlech FL úprav, radši bych si nechal volné finance na kurvení auta, když má tohle nalítáno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 máš digiklimu nebo manuál?? manuál přehodit nejde a klimatronic jen pokud máš MR 08 jinak vždycky musí palubka dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Březen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Mám manuální klimu MR 2007. No auto není žádný mladík a s opravami se počítá,takže nějaké volné finance stranou mám. Já tu přestavbu beru jako takový můj koníček, relaxaci :D . A ještě víc mám radší, když si díly seženu za nejnižší cenu. Když jsem si přestavoval svoji první Octavii, míval jsem ohlasy typu zbytečně vyhozený peníze, tu cenu za přestavbu radši ani nepočítej, atd... :D Ve výsledku mě to vyšlo max na 1T. Přeci jen nemůžu porovnávat 1. a 2. generaci, ale určitě do toho nechci vrazit víc jak 5T když počítám s prodejem dílů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Všechno nej k dnešním dvacátinám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Díky moc :) K dílům přibyl zadní face nárazník + světla, origo parkovací senzory a díky Pepemu za dovoz hagusů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Jedna malá změna v letním obutí. Dneska jsem si přivezl 17´´ Pegasuse, přeci jen se k tomu faceliftu budou hodit vic. Takže 16 ky jsou na prodej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Super za kolik byly?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Jsou sice na par mistech krapet odřený a zatřený barvou, ale neni to tak hrozný . Cena byla 4T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Jsem si to právě myslel, je to pecka. za ty prachy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novadac Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Příprava na akci SUMMER 2013 je v plném proudu :D . K plánované přestavbě na facelift přibyl zároveň i celolak. S nejvyšší pravděpodobností na barvu 9910 - černá perteť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Tak kdy to bude?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.