Přejít na obsah

Bruno & arctic

Doporučené příspěvky

Hošani, všem moc děkuji za názory a nejvíce těm co mi pochválili oktu... :palec:

Co se týká spamování, tak mi to tak mi to tak nepřišlo, jen tu proběhla menší debata a výměna názoru. No a myslím že to sem patří....

Libore, nechce se ti něco naplánovat? Já na to nemám moc času ale rád bych zase podnikl menší sraz.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

No to by mě taky zajímalo která dobrá duše to promazala, než jsem stihl napsat reakce na celou debatu, někdo byl aktivní a vymazal to. :facka: No a vše co jsem napsal a přiložil foto, jsem následně vymazal aby jsem nevypadal jako p.... ,že si tady snad píšu sám.

Kola možná hodím časem větší, toto jsou jen 16´´. Měl jsem ale za poslední půlrok docela velké finanční vydání a tak nemůžu mít hned vše.

Snad časem... :rolleyes: Ale jinak díky alespoň za tu pochvalu.

Jj tohle úplné chápu chlape nemyslel jsem to vůbec zle ale jen proste na tu výbavu by se hodila i slusna kolečka :-D

Odkaz ke komentáři

Michal K. - je to jak říkáš. Když už tu byl nějaký nehodící se příspěvek, měl se odstranit.

Ale nebylo nutné mazat celou debatu. Nikdy dříve se mi to nestalo.

Omlouvám se, smazal jsem to na žádost libora.kratase, příště se to již nestane rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Dakie - to je v poho.

chipmann - Já jsem se nenaštval, mě by se taky určitě zamlouvalo něco lepšího, to máme stejný názor. :pivo:

Libore - Tak ja se na to kouknu kdy to máte a pak bych se podle situace ohlásil. Nevím jak to bude s časem. Ale rád bych dojel. O Dolanech jsem taky zaslechl, údajně se měla dělat rekonstrukce hospůdky a zřejmě se to nějak protáhlo.

Nehádejte se!!! :facka:

Mě názory nevadí, rád si poslechnu všechny. Třeba mi něco zrovna bodne. :palec:

Odkaz ke komentáři

ok, jinak kdyby jsi měl někdy cestu do Ov první neděli v měsíci kolem 14:00 tak nás najdeš u kiky :palec:

Tak pokud tomu dobře rozumím, jednou měsíčně se tam setkáte jo?

No tak když to někdy vyjde, rad dorazím. :palec:

[/size]

Jak je vidět, některým to stále leží v žaludku.. Příště se prostě do OII nestarám, protože mám jen OI a pro některý to už je veterán a ne auto.. rolleyes.gif Tím samozřejmě nemyslím tebe, bruno ;)

Já si na předchozí oktu nemůžu stěžovat, kdyby mi ji nezrušila ta fetka, jezdil bych s ní asi do dnes a kdoví ještě jak dlouho. Už jsem ji oplakal a hold musím se s tím taky smířit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...