princes Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 spamowani moje????To si delas srandu!!!Nepsal jsem tu jediny,ale to uz nevidis! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 taky sem spamoval.... :D hruza todle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Tady uz je spam koukam kazdy prispevek... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Hošani, všem moc děkuji za názory a nejvíce těm co mi pochválili oktu... Co se týká spamování, tak mi to tak mi to tak nepřišlo, jen tu proběhla menší debata a výměna názoru. No a myslím že to sem patří.... Libore, nechce se ti něco naplánovat? Já na to nemám moc času ale rád bych zase podnikl menší sraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Bruno pekne vozitko to je, kolecka staci, hlavne nesnizuj, uzivej si pohodli :) :) . A dostanu BAN asi, ale blizi se to tu SKODAHOME :( ehm ehm rad bych upozornil, ze tam bylo X let vse jen na stejnych lidech jako tady, kteri pak za to dostali jeste po zasluze vynadano :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Pokud si dobre pamatuju, tak tu byla diskuze o foliich a kolech ne? Co je tohle za spam. A podle me by se ve vlaknech v sekci Vase Octavia II melo mazat jen tehdy, pokud si to preje zakladatel tematu nebo jestli se jedna o nejake zavazne poruseni pravidel nebo vulgarismy apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Michal K. - je to jak říkáš. Když už tu byl nějaký nehodící se příspěvek, měl se odstranit. Ale nebylo nutné mazat celou debatu. Nikdy dříve se mi to nestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Zdenku neco podniknout muzeme, ale Dolany nam zavrely co jsem tak slysel jinak bude sraz Ostravska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 No to by mě taky zajímalo která dobrá duše to promazala, než jsem stihl napsat reakce na celou debatu, někdo byl aktivní a vymazal to. No a vše co jsem napsal a přiložil foto, jsem následně vymazal aby jsem nevypadal jako p.... ,že si tady snad píšu sám. Kola možná hodím časem větší, toto jsou jen 16´´. Měl jsem ale za poslední půlrok docela velké finanční vydání a tak nemůžu mít hned vše. Snad časem... Ale jinak díky alespoň za tu pochvalu. Jj tohle úplné chápu chlape nemyslel jsem to vůbec zle ale jen proste na tu výbavu by se hodila i slusna kolečka :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Michal K. - je to jak říkáš. Když už tu byl nějaký nehodící se příspěvek, měl se odstranit. Ale nebylo nutné mazat celou debatu. Nikdy dříve se mi to nestalo. Omlouvám se, smazal jsem to na žádost libora.kratase, příště se to již nestane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 jo bylo to na moji zadost,protoze to bylo tady o tom jak princes zase radí tod vse, ale to az rikal jak neradi ze to ze smazal vice se nic nestalo svet se nezbori snad ne ? nebo nekomu jo ? Peto omlouvat se nikomu nemusis... Jak to tak vidim tak posledni dobou to tady jde pekne z kopce presne jak psal DEKO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 libor.kratas ale od prince se dozvim teda vice zajimavych veci nez od tebe,to se nezlob... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 libor.kratas ale od prince se dozvim teda vice zajimavych veci nez od tebe,to se nezlob... magnum67:vidis a to zajimave ja od tebe nic, protoze tady nechodim a nebavim se stebou co a jak na O2 to same ty chodis do sekce O1 ? stači ti to tak ? zase tu zasirame tema zdenkovi, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Nejak jsem te nepochopil,to ze sem nechodis neni muj problem,ja sem chodim a princess dava spoustu dobrych rad a postrehu,to jsem chtel rict,tak nechapu proc ho mate furt za spammera(fuj to slovo nesnasim) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 ja uz se tomu musim smat magnume :-D kasli na ne.At si jsou ve svoji sekci O1 ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Dakie - to je v poho. chipmann - Já jsem se nenaštval, mě by se taky určitě zamlouvalo něco lepšího, to máme stejný názor. Libore - Tak ja se na to kouknu kdy to máte a pak bych se podle situace ohlásil. Nevím jak to bude s časem. Ale rád bych dojel. O Dolanech jsem taky zaslechl, údajně se měla dělat rekonstrukce hospůdky a zřejmě se to nějak protáhlo. Nehádejte se!!! Mě názory nevadí, rád si poslechnu všechny. Třeba mi něco zrovna bodne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 bruno >> ty jsi z Ov? Jestli jo tak doraž na nedělní minisrazík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Nejsem z OV, jsem z Hranic, ale už rok bydlím o 5km dál. ČERNOTÍN,směr Valmez. Spíš bych dojel na nějaký větší sraz až bude tepleji. Byl jsem už taky v Malenovicích a ještě jednou v zimě, to už ani nevím kde to bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 ok, jinak kdyby jsi měl někdy cestu do Ov první neděli v měsíci kolem 14:00 tak nás najdeš u kiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Dakie - to je v poho. Jak je vidět, některým to stále leží v žaludku.. Příště se prostě do OII nestarám, protože mám jen OI a pro některý to už je veterán a ne auto.. Tím samozřejmě nemyslím tebe, bruno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 (upraveno) magnum67:to neřeš ,,take it easy" Peto i veteraní maj novější auta než někteři a kolik km vydrzi ani nemluvim obzvlašt rotačky :lool: Upraveno Duben 5, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 ok, jinak kdyby jsi měl někdy cestu do Ov první neděli v měsíci kolem 14:00 tak nás najdeš u kiky Tak pokud tomu dobře rozumím, jednou měsíčně se tam setkáte jo? No tak když to někdy vyjde, rad dorazím. [/size] Jak je vidět, některým to stále leží v žaludku.. Příště se prostě do OII nestarám, protože mám jen OI a pro některý to už je veterán a ne auto.. Tím samozřejmě nemyslím tebe, bruno ;) Já si na předchozí oktu nemůžu stěžovat, kdyby mi ji nezrušila ta fetka, jezdil bych s ní asi do dnes a kdoví ještě jak dlouho. Už jsem ji oplakal a hold musím se s tím taky smířit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Doufam ze dojedes do frenu, jinak osobne dojedu do hranic a dostanes :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Bojím bojím... :lool: Ale je fakt že to nemám daleko, tak pokud mi do toho nic nevleze a bude čas, rad se tam ukážu. Přespání není podmínkou že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 JJ, jak jsem psal každou první neděli v měsíci ve 14:00 u kiky a pokud je hnusně, tak naproti v hypernově v podzemkách. Viz toto vlákno >> http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10173&st=0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Fajn, někdy jak pojedu za kámošem do OV tak se tam zastavíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Tak jsem tomu už nemohl odolat a dnes jsem nahodil letní kola. Možná se bude okta někomu zdát vysoka jako koza, je to ale tím paketem pro špatné cesty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Zdendo pekna , aspon vsude projedes a nebudes drit a navic mas plech pod motorem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Z toho by se dělal pěkně scout paket. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Konečně nějaký pořádný vysoký auto , už je tady těch žehliček dost B). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.