mstoces Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Zdravím, neví někdo, kde by se dala sehnat tahle nová hlavice dsg? Je z Octavia III, ale dnes jsem jí viděl v Superbu v Roudnici. Takže by měla pasovat i do Octy II. Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 ja uz som sa na to tiez pytal v inom vlakne no odpoved som este nedostal a tiez by ma to zaujimalo ci to bude pasovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Dnes jsem jí viděl v showroomu v Roudnici v Superbu, takže to musí pasovat podle mě:) Jen jí ještě sehnat někde:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 no neviem kedze tato nova ma inak umiestnene tlacidlo na pake :) ale ak pasuje tak budem rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 To je dle mého názoru jendo kde je tlačítko:) Jen by to chtělo kdyby to někdo potvrdil/vyvrátil a napsl kde jí sehnat:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 tak ked sa zacne predavat O3 tak ju hadam budu mat na sklade ako diel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.