milos0785 Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Kdyby turbo tak kouri modre ne ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 to bude nejspíš turbo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 jojo presne tak, modrobilej smradlavej dym... nic jineho to v podstate byt nemohlo pokud motor normalne bezel presne jako na tom kosiho videu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 jo, tak díky, uvidím zítra, kdyžtak asi 1749VB ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Tak ať to dobře dopadne ! Držím palce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Kluci, který VB? toto nebo toto? Asi to první že? to druhý má ten výstup na pikaču, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Nemáš zač. Pak jen budeš muset pořešit napojení za turbem, buď origo červenou hadicí nebo redukcí a k ní upravit stávající hadici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Nakonec se půjde cestou TSA180 ... jinak turbo bylo úplně na kaši, rozletěné ... vyčístí se sání, ale máme strach, jestli není neco v IC. Takže máte někdo nějakej tip na FMIC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Tak IC proplachni ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Ono to bylo prej fakt dost na šrot a bojí se, že i kdyby to proplachl, tak tam něco může zůstat šprajcnutý a mohlo by se to uvolnit při jízdě ... protože z toho turba pár částí zmizelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 je pravda že radši dát jiný IC než riskovat že ti vyletí kousek lopatky a máš po novém turbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 jj, takže rovnou FMIC 550x140x65...když už :) Snad bude v pátek poskládáno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 To bude supr ! Tesim se na vysledek. Na brzdu pojedes ne ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 asi až budou trysky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 když už tak pořádně :) staráš se o holku moc hezky a jsem zvědavý kolik nabrzdíte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 no, ve finále bych si představoval tak 170-180ps, to mi bude na daily ježdění stačit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Necháváš sérii malý sání nebo budeš dávat větší ASZ/ARL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 teď ještě zůstane série, ono bez trysek to stejně bude stačit a moc z toho ani ted nedostanem si myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Jasný, díky za info. Já jen, že mám v plánu jít taky s výkonem nahoru, IC už mam, ale nevím co se sáním. Ale asi ho nechám, bude muset stačit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 z DP fora: "Ma to ten vyznam, ze sa znizi dymyvost, a trochu zlebsi priebeh charakteristiky, ale co sa vykonu tyka tak tam nejaky citelny narast necakaj."Taže to kašlu úplně a řešit to nebudu ... jinak zůstáváš na VAčku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 (upraveno) Jestli je to pravda, tak na to taky prdim. A taky asi i z finančních důvodů, protože větší sání je investice včetně parohů atd cca 5tis. Jo, nechávám VA. Zatím slouží bez problémů, tak chci ještě trochu využít jeho potenciál, tak jsem si vymyslel IC a ještě větší trysky. Pak už na to asi definitivně kašlu. A co že ses rozhodl pro hybrid a né VB? Upraveno Říjen 6, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 hlavně asi to, že to budu mít relativně za dobrej peníz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 chápu ;) každopádně jsem zvědavej na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Větší sání není nezbytně nutné ;) Na originálních komponentech to taky postavíš. Jak píše Jirka, tak to má vliv na kouřivost ale nic extra prý. A stačilo by vám koupit zatím jen sací parohy z ARL (cca. 1000,- Kč) a na to třeba náhradu egr (za cca. 500) aby jste měli na co nasadit hadici. Druhou stranu sání od airboxu klidně zatím nechat tu plastovou origo. A ještě up. Hledal jsem o tom celkem dost, dost toho přečetl a mluvil s úpravcem, když jsem chtěl dělat koníky na mém autě a ideální FMIC na tenhle výkon je 630-x-230-x-65mm. Nejlepší který dostaneš do RS nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Ale zase k čemu mi budou parohy ASZ/ARL, když nechám malý sání od filtr boxu do turba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Má to vliv ;) prostě proudí líp vzduch o přetlaku z turba do motoru. Nasávat dostatečný množství vzduchu stále stíhá to původní. Každopádně, řešil jsem to s TDIfunem a Mařenou, když jsem zjišťoval co a jak a doporučili mi jen ty parohy na ten výkon kolem 190hp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Jj, tvoří se tam vzdušnej vír, kterej je prej žádoucí, co jsem četl :D Každopádně, co se rozměrů IC týče, tak není pak problém za nějakej čas to vyměnit/pořešit, když to nebude stačit. Ono teď jsem sehnal komplet připravenou sadu včetne vedení a všeho za 6 000 Kč (najeto to má 16 tisíc km). Nemůžu si teď dovolit odstavit auto na delší dobu, když zas začala škola, takže proto tahle varianta řešení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Závy: ok, díky za info ;) asi je pořídím i s EGR, zase taková investice to není a uvidím, co z toho pak na brzdě vyleze. ketys: když už, tak bych dal IC min. 550x180, ta 140tka bude na 190PS možná málo. Ale chce to pak v zátěži mrknout na hodnoty do VAGu okolní teplota vs sání. Avevtuelně pak IC vyměníš za větší jak říkáš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.