Přejít na obsah

vnitřní osvětlení

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám problém, nesvítí mi žádné vnitřní osvětlení(stropní lampičky ani osvětlení kufru), když, jsem se podíval na pojistku, tak byla vypálená. Koupil jsem novou, vyměnil, ale jak jsem tam dával novou, tak to zajiskřilo a přepálila se ta pojistka, hodil jsem další a zase to vyskratovalo....může někdo poradit co s tím než půjdu do servisu?

Odkaz ke komentáři

právě asi mi to nefunguje od té doby co jsem byl v tom servisu, jestli jak měnily ty zadní světla, tak možná něco vyskratovali u osvětlení kufru, mohlo by to být možný? Všiml jsem si toho až včera ale, protože jsem nejel za tmy od té doby. Vlastně jsem ani mockrát vůbec nejel od té doby.

už nemám pojistky zas...musím koupit

jo jinak mám tady všude LEDky, taky by to tím mohlo být? Ale před tím jsem s tím neměl problém...

Odkaz ke komentáři

Jo už je to v poho, byl skřípnutý káblík od pravýho osvětlení kufru pod podložkou zadního světla. Jak mi měnili ty světla v servisu za face, tak to tam skřípli a to zkratovalo tu pojistku. Stačilo povolit šroubek, vytáhnout skřípnutý káblík a vyměnit pojistku a už to svítí ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Hezký večer, jelikož je název tohoto tématu nejbližší mé otázce, nemusím zakládat aktivně nový topic.

Mám otázku ohledně slunečních clon v Oct2 předFL, bylo možné v nějaké výbavě otevřením kosmetického zrcátka zároveň rozsvítit např. čtecí světlo na straně spolujezdce? Případně dají se clony rozmontovat a vodiče vést kloubem ve stropnici?

Velice děkuji za odpověď:)

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravím, potřeboval bych radu jak opravit přepínač vnitřního osvětlení vpředu nad hlavou. Měl jsem to vypnuté a chtěl jsem to v noci zapnout, něco tam plechově cvaklo (zřejmě nějaký pružinový plech) a následně zůstal ten přepínač v poloze zapnuto a otevření dveří viset ze stropu. V poloze vypnuto je ok. A celkově se pohybuje ten přepínač volně bez aretací... Jak to rozebrat a opravit? Díky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...