Guest Kadeř Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Neví někdo prosím co je vše potřeba na výměnu manuálního climatiku za climatronik , mám octavii III r.v 2011 1,6 tdi 77 kw. Díky Radek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Octavia III s rokom výroby 2011 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kadeř Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Octavia III s rokom výroby 2011 ? Omlouvá se ,ale je na tom něco divného možná tedy značení octavia II fl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 jj je protože OIII je ted od roku 2013 atrší jsou OII Fl B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Neví někdo prosím co je vše potřeba na výměnu manuálního climatiku za climatronik , mám octavii III r.v 2011 1,6 tdi 77 kw. Díky Radek V Praze (to nemáš daleko) je například tady klubovej servisák co tohle dělá, nick Rolbař, ozvi se mu. Mají i vlastní téma. Viz. odkaz Jinak je potřeba vyměnit panel, předělat kabeláž, vyměnit komplet topení , atd. Každopádně trochu pohledej po fóru nebo netu, infa je tu k tomu dost. No a vy ostatní místo, aby ste mu poradili (pokud víte), tak radši držkujete o tom esli napsal O III nebo měl napsat O2 FL, i když je všem jasný co chtěl říct, že ... jojo radit je drahý a dělat si prdelky to jde zadarmo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Kdyby pan zakladatel nebyl lenoch a hledal, tak mu nikdo radit nemusi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Zajímavý, že to ani jeden z nich nezmínil, ale to, že napsal O III to bylo nejdůležitější, přitom o to vůbec nešlo, že ... Já taky neříkám, že by si to neměl najít sám, taky jsem mu to napsal, ale přijde mi, že je tu každej hned se vším rychle hotovej, a "vozit" se po ostatních, méně informovaných, začíná být pravidlem ... né každej prostě ty znalosti má a umí si je najít tak lehce. Ale ok no, výsměch a vykřičníky, to je řešení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 seš moc chytrej když čtu tvé příspěvky.... na to není nikdo zvědavý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 To me mrzi. Vynasnazim se byt vice podle tvych predstav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.