15Dusan Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Zdravym chlapci chcel by som vediet ci je mozne dat do hmloviek xenon na oktavia 1 facelift lebo mam na svojej automaticke spinanie svetiel a chcel by som aby mi ako stretavacky svietili hmlovky s xenonom a ci ma hmlovky nejake svetelne osi ked tam je sosovka alebo je tam rozptyl do kazdej strany a este ci sa da nejak nastavyt hmlovka aby sa dalo jazdyt aj v noci bez klasickej H4(stretavackach] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Do čočky pro mlhovku je možné dát HID sadu H3,ale standardní teplota 4300K a vyšší je pro využití do mlhy kontraproduktivní,smysl má teplota výbojky 3000K,kdy žluté světlo zlepší viditelnost v mlze. Nicméně tato úprava je nelegální. Použití mlhové čočky pro potkávací světlomet je s jakoukoliv výbojkou nevhodné,protože čočka je konstruovaná tak,aby svítila krátce před auto a do stran.Viditelnost v noci bude špatná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15Dusan Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 aha no tak dakujem a este keby som dal do hmloviek H3 LED mohol by som jazdit cez den ako so stretavacimi lebo mam v plane dorabat sumrakovy snimac aby mi prepinal svetlo ale nechcem led denne pasiky lebo na O1 mi nej nepasuje a proste to nevyzera dobre ani ked som skusal to original led svietenie v spodnej mriezke narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Koupil jsem si takové obyč H3 letky a svítí to uplně na P***. Dej si tam obyčejné žárovky H3, třeba nějaké svítivější. Nebude to alespoň z dálky tak nápadné, než když ti ze světel budou svítit jen dvě malé bílé tečky. Případně ty H3 mám k dispozici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.