Přejít na obsah

Octavia Combi , Elegance

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tam taky ale jen tak lehce.Nejvic to je ve spodni hrane tech vrat.Ale stejne jsem si chtel zadni naraznik i vrata prestrikat protoze nejaky fricek v nemecku to nastrikal jenom sprayem a vypada to hrozne.Twd to necham tak a po nasledujici zime se do toho pustim!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Pánové setkali jste se s tím už někdo? Vyměnil jsem starý palivový filtr za nový, vyměnil jsem i ty dva o kroužky ale od výměny mě pořád padá nafta. Místo kovových svorek jsem už dal kovovou stahovací pásku ale pořád mě jdou tou průhlednou hadičkou bubliny. A když nechám auto stát např půl hodiny nafta spadne :(

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec jsem to cele jeste jednou rozebral a zjistil jsem ze filtr je bez nafty ikdyz jsem ho poctive zalil.Problem byl v odpostecim ventilu.z vyroby zhrnute tesneni a pres to ukapavala nafta.Proto jsem nasadil zatku ze stareho filtru a je to v cajku!! Bez bublinek a spotreba sla dolu. Z 8 litru/100 jsem na prijatelnych 5,5 L. Vysokou spotrebu jsem mel az po te vymene kdyz to prisavalo vzduch.No nic dalsi zkusenost :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Pokud jsi měl ještě nějaký nenulový dojezd, určitě to ještě několik desítek kilometrů vydrží. Jednou jsem na nulový dojezd jel ještě 70km ... ale je fakt, že s tak lehkou nohou jsem ještě nejel a nervozita za volantem rostla s blížcím se domovem ... bohužel když člověk zapomene doma peněženku tak moc na výběr nemá .. a na plnou nádrž jsem tehdy dal 1329 km :-) Je fakt, že z toho asi 99% dálnice ...

Odkaz ke komentáři

Fakt se to da.Ale pokud jezdim jen do prace a zpatky tak taky jen cca max 850km.Ale to nedojizdim nikdy do sucha.domu jsem nejel s lehkou nohou cca tak 140 -160km/h s klimou ve dvou lidech a plnym kufrem.Gumy 205 55 r16.Jinak nechapu lidi co mi reknou ze jedou za 4,0l/100km.Bud porad z kopce nebo nevim :D

Odkaz ke komentáři

Za 4 se opravdu da jet, ale ne po dalnici. Pred cipem jsem najel na 48 litru 1180km skoro pokazde a to tabkuju vzdy kdyz se rozne hladove oko. Nejvic to ovlivnuje teren a to jak umis predvidat, ted jsem si vychytal nejake mista cestou po dalnici do prace a tlacim se zas ke 4,5 podle vypoctu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...