Přejít na obsah

vybratie sosovky, fl svetlo

feki

Doporučené příspěvky

skusil som to aj hladat, no nejak som neuspel, respektive mam pocit ze sa to neda... chcel som vycistit sosovku, tym ze si ju pekne vyberiem, no dostal som sa maximalne do tohoto stadia, a dalej nijak raz... da sa to vybrat uplne nejakym sikovnym chmatom alebo to radsej fakt zasrubovat z5, a cistit len so spajlami s handrickami/vatickami...?

dakujem rolleyes.gif

post-24561-0-13686200-1366136259_thumb.jpg

post-24561-0-03457400-1366136281_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak to je skoda, chybaju tam milimetriky, uz som rozmyslal kde by trebalo zarezat aby sa to dalo vybrat... vycistil som to ako tak z vonku, ale nie je to 100% a to ma stve... vonku by sa to dalo krasne vyutierat z oboch stran... pekne vidno ako je ta cocka spinava aj z vonkajsej strany, pretoze ked som ju skusal vybrat tak som ju musel suchnut niekde o vnutro, a v tom suchnutom mieste je to ciste a okolo je mlieko... rolleyes.gif

dakujem pekne za odpoved, ajked nepotesila palec.gif

Odkaz ke komentáři

inak vysledok je asi takyto, prave svetlo je nevycistene, lave tak ako som vedel...

myslim ze rozdiel vo farbe je tam znacny, tak by som to odporucal kazdemu palec.gif nevycistene svetlo je skarede zltsie s mensou intenzitou, vycistene svieti ovela belsie, pritom tam su iba nejake obycajne ziarovky... informacne, auto ma skoro 4 roky

ps: na fotke to vyzera jak motorka :D spojil som 2 samostatne fotky blizsie k sebe aby to bolo lahsie porovnat smile.gif

post-24561-0-64042200-1366407021_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

noooooo, vysoko neodborne, amatersky, a fusersky lol.gif.... sosovku som nechal tak ako na tych prvych fotkach, cim viac von, a potom som si spravil ,,pripravok" zo 4roch takych tenuckych, pevnych slamiek ktore som nasiel v skrinke, zlepil som ich paskou, a na koniec som pripevnil mikrohandricku na cistenie okuliarov a pod... laugh.gif handicku som najprv prilepil paskou, ale cistil som to pomocou odmastnovacieho spreja a ten mi pasku rozpustil(ten druhy hruby koniec) a handricka odpadla...nenapadlo mi nic ine ako handricku priviazat, respektive pridrotovat :D samozrejme ten drotik bol zakruteny lepsie, a nebolo nim co poskrabat. Pripravok bol pekne ohybny, takze som sa dostal do kazdeho rohu sosovky laugh.gif a este pod handricku som ako vypchavku pouzil hygienicku servitku :D

na druhe svetlo to musim trosku lepsie vymysliet, aby tam na konci palicky nebola iba jedna vrstva handricky, ale viac, vytvorit taky akoby stetcek... pivo.gif

ps: ta handricka bola pred cistenim cista, na palicke je uz druha

post-24561-0-43246600-1366490565_thumb.jpg

post-24561-0-81012700-1366490619_thumb.jpg

post-24561-0-29399500-1366490636_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...