Přejít na obsah

Vrzganie okna, dveri a osvetlenie panela kurenia


Doporučené příspěvky

Zdravim, mam niekolko otazok, ohladom svojej octavie 1,6i r.v. 2001. Moj prvy problem sa tyka praveho predneho okna, ktore niekedy vrzga a niekedy nie(neviem od coho to zavisi). Pri spustani je vsetko v poriadku, no pri vytahovani vrzga zrejme o plast. Ked na neho tlacim rukov smerou von, tak nevrzga. Spravil som aj video

. Neviete, ako by som to mohol opravit, kde moze byt problem? Co sa tyka mojho druheho problemu je zrejme vadna ziarovka na panely ovladania kurenia. Cital som viackrat, ze je potrebne vytiahnut stredny ovladac, no mne to akosi nejde, skusal som aj klieste, ale bojim sa, aby som to nevylomil, zda sa mi, ze niekde som cital, ze na FL sa to rozobera inak, no nemozem to najst. Viete mi poradit, ako to rozobrat? No a na zaver sa chcem spytat, menili mi zamok na vodicovych dverach, odkedy to menili v tych dverach pri prejazde cez nejaku nerovnost na cestach nieco vrzga. Viete mi poradit, ako to najlepsie identifikovat? To vrzganie mi vadi naviac, nakolko som na taketo zvuky strasne alergicky, a pocuvat to celou cestou... Neviem, ci to je zamok, alebo nieco ine, ale celkovo je ten zamok nejak cudne vlozeny, lebo aj ked su dvere zamknute, tak ten knoflik na dverach, vytrca trochu viac. Dakujem vsetkym za odpovede.
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ospravedlnujem sa, ze odpisujem az teraz, ale bol som dost pracovne vytazeny, a zaroven aj mimo SR. Dakujem este raz za odpoved. Co sa tyka dveri, uz som prisiel na to co vrzga, nie je to nic v dverach, je to kryt vyskoveho repraku na dverach (ta obosjtrana paska uz zrejme dost slabo drzi). Okno ako zazrakom momentalne nevrzga. Uz len tu ziarovku mi treba poriesit, ale coskoro sa na to pozriem. Chcem sa este spytat, mam mensi problem so spinacom na svetla. Je dost citlivy v polohe zapnutych svetiel. Staci len trosku tuknut do vypinaca, a rozsvietia sa zadne hmlovky, aj ked spinac vobec nevytiahnem. V zime, kym sa nenhrial interier, tak sa hmlovky ani nedali vypnut, celu cestu som isiel s rukou pritlacenou na spinac, aby nesvietili. Neviete kde moze byt problem, a co sa s tym da spravit? Takisto myslim, mam slabsi prijem na radio, neviem ci je nieco s antenou, ale oproti druhemu auto je signal horsi. Vsimol som si, ze aj ked vytahujem ten spinac na hmlovky, tak radio zasusti, akoby rusilo prijem. Neviete co s tym? Dakujem velmi pekne este raz a prajem prijemny den :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...