Guest Romik79 Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Ahoj, mám Š. Octavii r.v.2004 s originál rádiem Symphony. Nyní mi při zapnutí klíčku nefunguje, je tam pouze nápis "SAFE". Nemám bohužel možnost ani zadat kód. Poraďte mi někdo, co s tím. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1pepino Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Já jsem z toho byl také, mimo, když jsem odpojil baterku a rádio toto ukazovalo. Kód jsem neměl. Vyřešilo se to samo po nastartování se rádio samo nakódovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Enka Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Já zas mam problém s vyndaním CD z toho radia. Nedavno sme koupil O1, 2003 s tímto rádiem a je tam zasekly nějaký německý povídaní. Mate někdo zkušenost nebo radu? Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wave Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Já zas mam problém s vyndaním CD z toho radia. Nedavno sme koupil O1, 2003 s tímto rádiem a je tam zasekly nějaký německý povídaní. Mate někdo zkušenost nebo radu? Dík. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18805 tu mas navod :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimbo Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Dneska se mně stalo něco podobného, při nastartování to hodilo nápis SAFE a hotovo. Kód mně zadat jde, je to čtyřmístné číslo, které doufám že je to to co je u rezervy. Nicméně mně nejde nijak potvrdit. Zítra mě čeká hodně km bez rádia, ach jo :-( Poradíte někdo, co s tím? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Pokud si to dobře pamatuju, tak po zadání kódu je potřeba zmáčknout pro potvrzení šipku nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 A pokud máte CANové (dva drátky do žluté kostičky), najde si kod z jednoty samo po otočení klíčem. Proto někomu ta žádost sama zmizí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 načítá si po CAN a pokud není tak po k-vedení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.