jbakos90 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Zdravím, mám problém s climatronicom na Octavii II (12/2007). Klimatizácia chladí perfektne, ale mám nasledovný problém... Niekedy klimatizácia chladí ihneď po naštartovaní tak intenzívne že ak dám climatronic na LO tak to až "mrazí", ale stáva sa mi, že po naštartovaní nenabehne klimatizácia ani po 15 minútach a musím ručne vypínať a zapínať climatronic ovládačom intenzity ventilátora... Čo s tým? Vie mi niekto poradiť?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 napíchnout na vag, ale na 90% je to ventil na kompresoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbakos90 Odesláno Květen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 (upraveno) Cez VAG mi nenašlo žiadnu chybu. Kde by som to presnejšie mal hľadať? Ak by to bolo potrebné tak kde by som vedel zohnať ten ventil? Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem jbakos90 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 většinou s klimakompresorem. Hele jednoduchá záležitost, zapni klimu a pokud nechladí, otevři kapotu a sáhni na trubku klimy, pokud bude studená popř. ledová je to ok, a chyba je jinde, pokud bue normální jak okolí, ventil nepouští, samozřejěm k tomu by měly běžet sahary. a jakmile sepne tak si zkus jak by to mělo být studený ty trubky, každopádně jako prvotní věc, zkus si vyčistit konektor an tom klimakompresoru, jestli není zaoxidovanej, ale to si myslím že na 99% nebude, psala by to diag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.