mhradim Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Zdravím pánové, od včerejška řeším u své Octavie II 2.0 TDI nějaké závady. Hned ráno mi to kolega napíchnul na diagnostiku. Jedna závada je špatný senzor ABS na zadním kole což asi budou ty 3 svítící kontrolky (ABS, ASR a žlutý vykřičník takže asi i tlak v pneu) ale ta co mě trápí daleko víc je že mi svítí i kontrolka servořízení dle diagnostiky chyba viz. foto. Setkal už se někdo s takovou poruchou a co může být příčinou? Děkuji moc za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 tato chyba nemá se servem nic společného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mhradim Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Aha, já vycházel z toho, že mi svítí oranžově kontrolka volantu což je dle manuálu servořízení, tak jsem tuto chybu přiřadil k tomu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Ne to všechno souvisí s tím čidlem na tom kole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 máš nějakou chybu v podvolantovce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.