Guest bladex Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Mám problém se zadním kolem občas mi v něm vrže a při brždění to přestane,začalo to v zimě a do té doby to občas vrže ,mám podezření na zadní brzdový třmen kotouče a desky jsou rok po výměně,nevíte někdo co by to mohlo být?navíc včera jsem se vrátil ze 700km cesty a kolo se mi zdá být červeně zaprašené,kdyžtak hodím foto,dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Vypadá to na zatuhly trmen zadni brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rammpa Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 rovnaky problem mam aj ja. a je to presne brdzovy trmen. teraz zvazujem ci kupit novy, alebo sa psutit na drahu opravy. niekde som videl, ze sa to da aj po castiach vymenit. co odprorucate vy? co by bolo lepsie.. bo u nas stoji ten trmen cca 70eur 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 No a proc hned kupovat nový třmen ? Prodávají se ruzne opravne sady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.