obracec Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Dobrý den je možné že hučí pneu?byl jsem v servisu a řekli mi že mám sjeté gumy a proto hučí.nedá se to vydržet jaký je to hukot.díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 jasne,že môžu...za predpokladu,že máš všetky ložiska OK.. nezačalo ti to po výmene zimných za letné?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Odmeraj si kolko dezenu ti zostava. Mne zacali tie povodne na O2FL (tusim Contact 2) hucat pri 4mm. Nemas ich znahodou aj oskakane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obracec Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 jo jo maj max 5mm.poradíte mi jaké pneu koupit?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 vsetko je mozne ;) zalezi aj na veku gum ake su stare a aj na vyske dezenu. zjazdene pneu hucia takisto ako aj stare pneu ktore casom tvrdnu a tym padom hucia a stracaju jazdne vlastnosti. pripadne hucanie moze sposobovat aj vyskakanie pneu pri zlej geometrii a pod. a na rady ohladom pneu tu mas vlakno uz zalozene a netreba ani dlho hladat je kusok nad tymto a vola sa PORADNA LITE DISKY A PNEU !!!! pripadne dalsie s nazvom LETNE a ZIMNE PNEU !!!! cize netreba hned zakladat nove tema !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obracec Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 jasne,že môžu...za predpokladu,že máš všetky ložiska OK.. nezačalo ti to po výmene zimných za letné?? hučí jak letní tak zimní stejný rok koupě.bylo to ve škodovce a řekli mi že jsou to gumy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 keď to hučí "jednako" na letných aj zimných,tak tam bude v háji niektoré ložisko...pri zmene smeru jazdy sa zvuk mení,alebo je stále rovnaký?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obracec Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 keď to hučí "jednako" na letných aj zimných,tak tam bude v háji niektoré ložisko...pri zmene smeru jazdy sa zvuk mení,alebo je stále rovnaký?? pořád stejný at zatáčím nebo ne.byla v servisu a ložiska kontrolovaly a dobrý.poradily mi vyměnit gumy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.