Ladews Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Přemýšlím, že bych si pořídil na auto brzdi z RS. Máte zkušenosti na co je si potřeba dát pozor při koupi těhlic? Je tam někde něco, kde může být zrada? Díky za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Čo konkrétne myslíš ? ...keď kupuješ nové tehlice v čom by mala byť zrada ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Myslim,ze mu jde o starsi pouzite tehlci. Nove by jses nedoplatil kdyby jsi to mel cele skladat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Přesně tak, jde mi o použité těhlice. Prodejce má víc párů a cena je podle "kompletnosti" proto se právě ptám, jestli by v tom mohla být nějaká zrada. Abych už zase neproinvestoval zbytečné peníze do něčeho. A že už se mi to párkrát podařilo :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Ak ide o použité tehlice, tak v tom prípade si treba dať pozor na stav ložiska a taktiež stav čapu. Poškodená tehlica môže spôsobovať aj hádzavosť náboja ale to asi pohľadom nezistíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Ani lozisko pohledem uplne nezjistis protoze to nedokazse dotahnout. Az na aute. Ja delel kdysi upgrade z 280mm na 288mm vcetne tehlic a az po nahozeni na auto se ukazalo jedno lozisko spatne. Dole to nebylo poznat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 No právě o to mi jde. Prodávající je z Boleslavi a já z Olomouce, takže bych to musel risknout poštou. :-D Jde mi o to jestli může být až tak poškozená, že by byla na nic. Ložisko by se mi měnit taky nechtělo ale už to není neřešitelnej problém :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Tehlica ako som už napísal, môže spôsobovať vibrácie pri brzdení, pretože spôsobuje hádzavosť náboja...to je asi to najhoršie čo sa ti v tomto prípade môže stať...okrem tohto ...ložísk a čapu by tam už nemalo byť nič skryté :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 taky jsem se dival na jeho inzerat :) ma toho celkem dost na vyber.co po koupi vymenit loziska?neni to zas takova strasna cena a mas pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.