Michal SVK Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Ahoj, mám už dlhý čas tento problém. Už pri kúpe oktávky nefungovalo elektrické sťahovanie okna spolujazdca. V servise mi povedali, že chyba je v ovládaní sťahovania (nie spínač), teda že buď nieje originálne alebo že je poškodené. A že funkčné ovládanie, ktoré by sa tam dalo by muselo nejak korešpondovať s riadiacou jednotkou. Celému tomu nejako nerozumiem. Vysvetlil by mi to niekto prosím. Prípadne ak by ste vedeli aj povedať či sú aj iné možnosti opravy a koľko by to stálo. Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Aké konkrétne prejavy to má keď stlačíš tlačidlo na ovládanie okna ? Ak počuješ motorček a okno nejde tak je poškodená sťahovačka, čo je vo väčšine prípadov. Ďalšia možnosť je, že máš poškodené káble v priechodke dverí, ktoré sa časom polámu - tiež dosť častá príčina u jednotkových Octávií. No a jednou z možností ak nepočuješ pri sťahovaní žiadny zvuk je, že sťahovačka sa pokazila, okno padlo dolu a pôvodný majiteľ to opravil tým, že odpojil motorček a okno vo vnútri dverí niečím podložil...to znamená, že musíš dať dolu tapacír a pozrieť sa ako to vyzerá vo dverách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal SVK Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Kurnik, keď stalčím spínač tak nič nepočuť. Ja dúfam že to nebude tak zložité. Teraz ale nemám čas dávať dole tapacírum takže to bude musieť počkať. Vďaka za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Skús si ešte pozrieť káble v priechodke pred tým ako zhodíš tapec....ak tam nejde prúd tak tiež nebudeš nič počuť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal SVK Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Tá priechodka, to asi je ten gumený rukáv čo ide medzi karosériou a dverami. Kedže mi radíš, aby som zmeral prúd tak sa to tam asi bude niekde pripájať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Nie nie ja ti neradím merať prúd :D ...hovorím že ak nejde do motorčeka prúd tak ho tiež logicky nepočuješ...a prúd tam nejde keď sú poškodené (prerušené) káble do neho. A áno to je tá priechodka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Vada je V MOTORCEKU na p.p.dverach. Kable sa prelamu skor na vodicovych dverach.B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Vada je V MOTORCEKU na p.p.dverach. Kable sa prelamu skor na vodicovych dverach.B) Ak súdiš na základe počtu otvorení dverí...tak ja som bol tiež prekvapený, ale stretol som sa s tým už aj na zadných dverách...takže za pohľad to podľa mňa určite stojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.