Přejít na obsah

Nesťahuje okno spolujazda

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám už dlhý čas tento problém. Už pri kúpe oktávky nefungovalo elektrické sťahovanie okna spolujazdca. V servise mi povedali, že chyba je v ovládaní sťahovania (nie spínač), teda že buď nieje originálne alebo že je poškodené. A že funkčné ovládanie, ktoré by sa tam dalo by muselo nejak korešpondovať s riadiacou jednotkou. Celému tomu nejako nerozumiem. Vysvetlil by mi to niekto prosím. Prípadne ak by ste vedeli aj povedať či sú aj iné možnosti opravy a koľko by to stálo. Ďakujem.

Odkaz ke komentáři

Aké konkrétne prejavy to má keď stlačíš tlačidlo na ovládanie okna ? Ak počuješ motorček a okno nejde tak je poškodená sťahovačka, čo je vo väčšine prípadov. Ďalšia možnosť je, že máš poškodené káble v priechodke dverí, ktoré sa časom polámu - tiež dosť častá príčina u jednotkových Octávií. No a jednou z možností ak nepočuješ pri sťahovaní žiadny zvuk je, že sťahovačka sa pokazila, okno padlo dolu a pôvodný majiteľ to opravil tým, že odpojil motorček a okno vo vnútri dverí niečím podložil...to znamená, že musíš dať dolu tapacír a pozrieť sa ako to vyzerá vo dverách. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...