Guest Srotak Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Zdravím pánové, mám takový problém s palubovkou. Můj problém spočívá v tom že mi neukazuje tachometr a otačkoměr + teplota a stav nádrže + další kontrolky kromě světel. Při startování svítí všechny jak to má být a po nastartovani jakoby tam nebyl žadny signal/kontakt občas se to zase nahodí při jizdě. Další věc co si nevím rady je, že když nastane tenhle problém tak mi přestane fungovat central kromě na 5 dveří... ty zamykaji v pohodě vždy. prosím o rady všechny co maji třeba s tímhle zkušenosti... Ja osobně mam představu co by to mohlo byt... například pojistky nebo nějake relatko/špatný kontakt. Budu rád za každy komentař... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek70 Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Zdravím pánové, mám takový problém s palubovkou. Můj problém spočívá v tom že mi neukazuje tachometr a otačkoměr + teplota a stav nádrže + další kontrolky kromě světel. Při startování svítí všechny jak to má být a po nastartovani jakoby tam nebyl žadny signal/kontakt občas se to zase nahodí při jizdě. Další věc co si nevím rady je, že když nastane tenhle problém tak mi přestane fungovat central kromě na 5 dveří... ty zamykaji v pohodě vždy. prosím o rady všechny co maji třeba s tímhle zkušenosti... Ja osobně mam představu co by to mohlo byt... například pojistky nebo nějake relatko/špatný kontakt. Budu rád za každy komentař... Ahoj.Ten problém jsem měl taky,ale central mně pracoval normálně.Jde to opravit,ale jestli neumíš s pájkou,tak raději někomu řekni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.