Přejít na obsah

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Wifi P5110

Krookous

Doporučené příspěvky

Ahoj,

prodávám svůj nevhodný dárek :D

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WIFI P5110

Stav 10/10.

Kupovaný 30.4.2013 - nový!

CZ distribuce SETOS.

Prodávám vše, co je na fotkách:

- Galaxy Tab 2 10.1 wifi

- Original krabičku, návody, aj.

- Záruční list

- DC adaptér + datový kabel

- 1x folie již nalepena na tabletu + 1x folie náhradní - přímo na tento typ

- Redukce z p-30pin na USB (možnost připojit usb flashdisk, hdd, myš, tiskárnu, aj.)

- Kožené polohovací pouzdro přímo na tento typ. Provedení flip-cover, možnost jak na výšku, tak na šířku. Všechny konektory přístupné...

Specifikace: http://www.alza.cz/samsung-galaxy-p5110-tab-2-10-1-wi-fi-pure-silver-16gb-cz-d330666.htm

Cena: rád bych za něj dostal těch 6.500,- včetně příslušenství.

Mně osobně vyšel ještě na 7.490,- + ACC v hodnotě 1.500,-

Poštu platím já v případě platby předem, v případě dobírky je poštovné 150,-

Osobní předání jasné :palec:

Není v tom žádný háček, ale prostě jsem ze staré školy a raději zapnu NB a nebo HTC one X. Takže tablet jsem koupil, vše si nastavil, nalepil fólii a zjistil, že se na něj jen práší.

Foto: http://www.rajce.net/a8107624

Za vše ruším! :palec:

post-19984-0-32824300-1368026154_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Krookous
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
    • Gratulujem k autu, inak ja som vyberal medzi Octavia 3, O4, Touran, Leon tolko, az som kupil superb 🙂
    • V nasom pripade ako nahrada za octu bol kupeny hyundai i30 kombi s 1.5dpi motorom v rozumnej vybave tak, aby tam nebolo nic zbytocne, co by cloveka otravovalo, musim povedat ze paradne auto do mesta a okolia, pri predbiehani a dialnici sice straca dych ale inak super. Superb je urceny na vozenie rodiny, vylety, dlhe trasy, predsa len bezpecnost, pohodlie, priestor (mam skoro 190cm a aktualne mozno aj blizko k 120kg) viem ze to nieje zadarmo oproti tej octavii, ale doba sa pohla a to co som si v minulosti uzival - hrabanie sa v aute, menenie veci a pod, na to uz nemam cas ani chut. Ako pise Konny, octavia 1 je nadcasove auto, vzdy sa za nou otocim ked niekde vidim zachovalu, po facelifte naozaj vizualne vydarene, s nesmetelnou technikou.
  • Vytvořit...