RAZTY Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 (upraveno) JÁ SEM POUŽIL TENTO PŘÍPRAVEK A ZATÍM SPOKOJENOST UVIDÍME JAK DLOUHO VYDRŽÍ http://shop.vitocom.cz/inshop/zbozi/fresh-...TW-4045%5D.html Upraveno Říjen 29, 2009 uživatelem zabiak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 ubrousky na detskou prdelku. Jsem s nima maximalne spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 TAK UBROUSKY NA DĚTSKOU PRDELKU JSEM VYZKOUŠEL TAKY, ALE NIC MOC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 ja sem ted zkusil nejaky cistici ubrousky od SONAXu a sou super. utre se s nima prach a zaroven to ty plasty i ozivi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 já mám takový žlutý pudink od turtle a spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TGM1917 Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Taky čistím nějakejma vlhčenejma ubrouskama a jsou prima! Brzy dojdou.. Dříve jsem používal od coyota ve spayi a taky gut. Jinak čas od času utřu palubku mokrou hadrou, taky to pomůže, ne jen šmrdlat ubrouskem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 kdyz ty ubrousky maji vyhodu ze si jima clovek nezasere skla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 já mám takový žlutý pudink od turtle a spokojenost ŠKODÍKU MOHL BY SI SEM HODIT NĚJAKÝ ODKAZ KDE SE DÁ TEN PŘÍPRAVEK POŘÍDIT ? S TÍM SPREJEM JSEM SICE SPOKOJEN, ALE DOCELA MĚ ŠTVE ŽE PŘI NANÁŠENÍ PRÁŠÍ VŠUDE KOLEM......HLAVNĚ NA OKNA :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 ja si ve Velenicich kupoval takovou houbicku nasaklou necim, pan mi to jednou doporucil, ze je to vyborny, neveril jsem, ale koupil jsem si to. Muzu rict, ze nic lepsiho jsem nikdy nemel a to jsem na cisteni interieru ulitlej jak magor. S tou houbickou jsem vylestil dve auta a vydrzelo to ctvrt roku, nechytal se na to prach, krasne to ozivilo plasty... nejvetsi parada. Uz to ale prestal dovazet, ze to nema dodavatel a nikde jinde jsem to nevidel, bohuzel si ted nevzpomenu na znacku. Ale v pondeli jedu kolem toho kramku, tak se na to zeptam a kdyztak dam vedet. Ta houbicka stala sice asi 50 Kc, ale stalo to za to. Rikam, nic lepsiho jsem nikdy nevidel :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 HOUMÍKU DÍKY ZA NÁPAD Z HOUBIČKOU SICE JEN INPROVIZACE, ALE FUNGUJE PARÁDNĚ. ABYCH NEMĚL ZAPRASENÉ SKLA OD SPREJE, TAK TO PROSTĚ NASTŘÍKÁM NA MOLITANOVOU HOUBIČKU A TOU PAK PŘETŘU PALUBKU A PLASTY KOLEM. JE TO PARÁDA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lkokoska Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Když jsem byl na vojně,sloužil jsem jako řidíč papalášů a ty si na perfektně naleštěný interiér potrpěly.Tehdy jsme na to fasovali přípravek ELASKON.Je to taková pasta určená na ošetření kůže.Moc jsem si tenhle přípravek oblíbyl a používám ho do dnes.Když ke mně někdo vleze do auta tak čumí jak to mám naleštěný.Dá se koupit ve větších drogérkach a stojí cca 50Kč. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Já používám http://detailing-obchod.cz/autoglym-vinyl-...ubber-care.html je to nejlepší co jsem kdy měl.Nastříkat na hadřík a utřít,pokud necháš zaschnout zustane lesk,pokud hned setřeš krásnej mat a vuně.Výdrž strašně dlouhá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 mějte mě za magora, ale...prach utírám obyč utěrkama na dětský prdelky a potom houbičkou roztírám něco na bázi krému s včelím voskem. Nemastí to a hezky to vydrží lesklý dlouho a jako bonus to i docela hezky voní....jen to původně bylo určený na kožený věci snad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.