Guest petko1970 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Zdravim, mam 2.0 TDI BKD, 140tis. km. Zacalo mi hadzat auto do nudzoveho rezimu. Stale sa to deje iba pri studenom motore , ked je pod vacsou zatazou, jednoducho prestane tahat. /napr idem hore kopcom na 2500ot. a zrazu to tam spadne.../ deje sa to stale rovnako , potom musim restartovat motor a cely den bez problemov. Ak motor zahrejem bez namahy, tak je vsetko v poriadku. Skusil som uz aj vymenit turbo, ale ziadna zmena....(turbo je tichsie, ale problem sa neodstranil :(). Bol som aj na diagnostike a nic. neviete nahodou niekto poradit ? peťo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 co píše, případně psala diagnostika??? tohle vypadá na zatuhlé lopatky na turbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 JJ, jak píše vevca, nejpravděpodobněji zatuhlá regulace turba. Nech vyčistit. Mě to začalo taky ve 140.000 Nechal jsem vyčistit a zkontrolovat turbo a jede jak z praku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.