phpbb Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Ahoj, V poFL dvojkové oktávce mám autorádio Swing, podporuje MP3, když je vypálím ma klasický CD-R, tak to bezproblémů přehraje. Koupil jsem si CD-RW, že ho budu používat jako takovou flashku. Ovšem nastal problém - rádio to prostě nebere. Soubory a adresářová struktura je přitom stejná jako na původním CD-R. Zkoušel jsem to vypalovat (a formátovat na všechny verze UDF 1.50-2.50) we Windows 7 (CD pak mělo cca 576 MB) - nefunguje Dneska jsem zkoušel CDburnerXP - taktéž bez úspěchu. Nemáte někdo nějakej osvědčenej postup ? Kapacita CD-RW by mi stačila (aspoň bych tam měl jenom věci který fakt momentálně poslouchám) a žádný fičury jako navi, BT handsfree apod. nepotřebuju, takže výměnu rádia za za Amundsen/Columbus/Bolero beru jako poslední možnost (hlavně kvůli riziku krádeže). Nad aftermarket rádiem ani neuvažuju, sice by to můj problém vyřešilo a i zvuk by byl kvalitnější, jenže by to vypadalo hrozně... Předem díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 ja na mojom radiu (blues) prehram mp3 na rw-cku bez problemu vypalujem to cez nera (win7) tak ze po nacitani cisteho cd-rw vyberiem moznost vypalit subory na disk (naformatuje cd) pak tam dam co potrebujem (hudbu) a dam vypalit ako uzavrety disk bez moznosti pripisovania suborov (rw sa da vymazat vzdy) (je tam nieco v zmysle ze disk prehra vacsina cd prehravacou) a radio mi vzdy rw nacita bez problemov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Květen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 CD jsem smazal a vypálil znovu, zaškrtnul volbu "uzavřit disk" (to samé co máš v Neru) a stále to nefunguje Ale večer ještě zkusím stáhnout Nero a vypálit přes to... Teď jsem to vypaloval opět přes ten CDburnerXP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 tak to newem preco to teda nejde :( mozno bych skusil ine rwcko popripade skus ineho nera. ja to sice vypalujem cez to co vyhodi pc priamo tu tabulku ktora vyskoci po vlozeni cisteho cd a wse mi facha jak ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phpbb Odesláno Květen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Tak, teď sem to vypálil přes nero a je to funkční, díky za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 tak som rad ze ti to nakoniec ide 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.