Přejít na obsah

MP3 na CD-RW (Swing) - problém s přehráváním

Doporučené příspěvky

Ahoj,

V poFL dvojkové oktávce mám autorádio Swing, podporuje MP3, když je vypálím ma klasický CD-R, tak to bezproblémů přehraje. Koupil jsem si CD-RW, že ho budu používat jako takovou flashku. Ovšem nastal problém - rádio to prostě nebere. Soubory a adresářová struktura je přitom stejná jako na původním CD-R.

Zkoušel jsem to vypalovat (a formátovat na všechny verze UDF 1.50-2.50) we Windows 7 (CD pak mělo cca 576 MB) - nefunguje

Dneska jsem zkoušel CDburnerXP - taktéž bez úspěchu.

Nemáte někdo nějakej osvědčenej postup ?

Kapacita CD-RW by mi stačila (aspoň bych tam měl jenom věci který fakt momentálně poslouchám) a žádný fičury jako navi, BT handsfree apod. nepotřebuju, takže výměnu rádia za za Amundsen/Columbus/Bolero beru jako poslední možnost (hlavně kvůli riziku krádeže). Nad aftermarket rádiem ani neuvažuju, sice by to můj problém vyřešilo a i zvuk by byl kvalitnější, jenže by to vypadalo hrozně...

Předem díky za rady

Odkaz ke komentáři

ja na mojom radiu (blues) prehram mp3 na rw-cku bez problemu :palec: vypalujem to cez nera (win7) tak ze po nacitani cisteho cd-rw vyberiem moznost vypalit subory na disk (naformatuje cd) pak tam dam co potrebujem (hudbu) a dam vypalit ako uzavrety disk bez moznosti pripisovania suborov (rw sa da vymazat vzdy) (je tam nieco v zmysle ze disk prehra vacsina cd prehravacou) a radio mi vzdy rw nacita bez problemov :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...