Buda Shadow Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Tak opět po malé změně dám pár fotek. Dříve jsem psal, že kapota dostave prolisy a zamračení. Vše bylo skoro hotové, jen neco dokitovat, ale stala se chybčka. Nasazoval jsem xenonová světla a nedovřel jsem kapotu. Jelikož byla kapota karbonová, musel jsem vyřadit pijistku na kapotu, tak nebyla nijak jištěná. Poté se stalo, co již každý předpokládá. Kapota se otevřela za jízdy a odnesla to kapota, sklo a střecha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Poté co se opravila střecha dalo nové sklo, sem se rozhodl, že dám origo kapotu a jen ji nechám malinko zamračit. Oprava karbonové by se již finančně nevyplatila a zas ta práce Octava šla ještě trochu níže, nasazením žlutých pružin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 To ale odnesl přední nárazník. Tak jsem zatím nasadil jiný abude se kupovat něco jiného a decentnějšího. Maska se mi taky moc nezdála, tak jsem odříznul masku z laminátové kapoty a dopasoval. Prozatím má auto tuto podobu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Wow rice style... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 s tím face narazníkem to je o dost lepší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Souhlasím s tímhle nárazníkem je to fakt super. Ještě ho třeba nějak doladit. Jiné mřížky nebo něco a stačilo by to. Než kupovat jinej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 ta druhá verze se mi líbí,a vnitřek je taky pěknej,jen jak se udržuje ten flock,myslím třeba ošoupání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Díky všem. Ten flock je docela v pohodě. Mám ho přes tři roky a drží. Musí se sice dávat pozor, aby se do něj něčím nerejplo, ale jinak good. Jen loketní opěrka se trochu ošoupala, ale není divu. Neumím jezdit s oběma rukama na volantu a má za sebou 60000 km. Jen čistit se to může buďto jemným kartáčem na boty, nebo tím kartáčovím nástavcem na vysavač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 zdravím..tak tohle se mi moc líbí :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 mas ji peknou az na tu radlici vepredu a ty nalepky.. jinak moc pekna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 nechal bych origo nárazník,vypadá lépe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 HEZKY VYŘEŠENÝ INTERIÉR :D SEDAČKY A PALUBKA K SOBĚ PĚKNĚ LADÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Radlice už nebude, zejtra si pro ni někdo přijede. Líbil by se mi nárazník, jak měl Frančesko. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Ten novej - seriovej naraznik je GOOD v kombinaci s upravenou kapotou ještě bych shodil ty nálepky :D ... jo a ten volant má Airbag ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 27, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 Tak radlice šílenost,ale už je dole, takže nemá cenu to nějak moc rozebírat... Za mě bych teda ještě sundal ty zrcátka, který mě přijdou hroznej kýč a pořešil nějak jinak asi tu haupnu...Koncovku výfuku bych dal nějakou kratší rovnou zároveň s nárazníkem, to DTM mě moc nesedí. Kola jsou naprosto super. Ty se mě moooc líběj. Jinak samozřejmě auto děláš pro sebe a dle sebe takže je nejdůležitější jak se líbí tobě a aby jsi byl ty spokojen ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 mě se to líbí v téhle té podobě jak to máš introš moc pěknej možná až na ten volant . jinač za mě super autičko :D o kolik to maš dole ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Airbag to nema. Jelikož nepoužívam pásy, protože tátovi zachránilo život, že je neměl, tak by byl airbag nebezpečnej. Já vim je to 50 na 50 ale nějak se cejtim špatně, když se připásám. S kapotou nevim co bych udělal, nějak se mi nechce řezat do toho plechu. A výfuk se objednal jiný. Jinak dikes všem za názory :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Původně to šlo o 35 mm a s těma žlutýma pružinama už nevím kolik to je. Vím akorát, že kryt motoru je tak 1,5 cm nad zemí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 co znamená žluté pružiny? Koni? S facelifotovým nárazníkem to je o dost hezčí než s tou odhrnovačkou sněhu (čti radlicí) :D K volatnu a tvému ježdění bez pásů se radši vyjadřovat nebudu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Zlute pruziny by take mohli byt KW... ;) Jinak ti chci moc pochvalit audio.. nejspis mas kompletni slozeni od Lightning Audia.. Jediny co se mi nepozdava je woofer ocalouneny do toho cervenyho koberce. V cernym by se mi to tam libilo mnohem vice.. Ale asi to hraje dobre.. Jinak k bodykitu se moc vyjadrovat nebudu.. z F&F jsem uz vyrostl davno... :D Ty polepy jsou fakt strasny, kdyby si chtel vyrobit nejaky lepsi, byl bych to takovy dobrak a udelal ti nove.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Pružiny jsou od KW. Jinak naskytla se mi příležitost dát aibrush na auto zdarma, jako reklama prvních třech aut. Tak jině polepy řešit nebudu, ale díky za nabidku. Na můj vkus se mi tyto polepy nezdají tak špatný, hlavne vím, že je neuvidím na jiném autě. Ale toť věc názoru, rozhodně ničí názor neodsuzuju a děkuji za všechny připomínky. Audio je komplet Lightning Audio a rádio Pioneer. Koukal jsem ta tu tvou octu ataky to asi hraje :D Z kompletního předělávání jsem se také již vyléčil, ale nechce se mi zase dávat celou octu do originálu. Vzhledově se mi docela líbí jak je a nechci do ní již cpát peníze. Dá se říct, že je to auto nepraktické, tak se šetří na nového Passata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Bez toho hrabla je to sůůůůper auto,i ty lepky jsou pěkné,o kolečkách ani nemluvím! Ať ti přináší jen radost a KURTUJ SE kolego :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Jenom tě opravím s pásama je to 99,9% ku 0,1%. :D A nevěřil bych, že v dnešní době bude někdo zastávat tento názor. http://www.novinky.cz/krimi/182807-nepripo...til-na-nej.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Jenom tě opravím s pásama je to 99,9% ku 0,1%. :D A nevěřil bych, že v dnešní době bude někdo zastávat tento názor. http://www.novinky.cz/krimi/182807-nepripo...til-na-nej.html Jasny, ale nestat se to otcovi... nevim mam prostě blbej pocit. Vim, že dělam chybu, snažim se to napravit, ale nejak mi to nejde. Časem mi to vadit nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Ty kola vypadaji moc hezky! ty maj aspon siri tak 9 - 10" ne? Co na nich mas za pneu ze jsou tak do A... 215? 225? Predpokladam ze to jsou 17".. jaky kola mas na zimu?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Když sem byl na trenažéru (jak se s tebou otočí 2x auto na boudu) tak byly pasy jediný co mi drželo v sedačce.. takže bez pasů bych fakt nejezdil.. ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Ty kola vypadaji moc hezky! ty maj aspon siri tak 9 - 10" ne? Co na nich mas za pneu ze jsou tak do A... 215? 225? Predpokladam ze to jsou 17".. jaky kola mas na zimu?? Kola jsou ve předu 8x17 a v zadu 10x17, gumy 215/45 a 245/45. Kola jsou letní ;) Měl jsem 8x18, ale kvůli špatným cestám jsem pořídil 17ky. Žádná změna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Vy mi snad přesvědčíte s těma pásama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Vy mi snad přesvědčíte s těma pásama Šel jsem s Žigulem 2krát přes střechu a pás mě udržel že jsem z toho nevypadl. Tvůj taťka byl jeden z tisíce co měl štěstí ale na štěstí se nemůžeš spoléhat. Jinak Okyna je gůůůůt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Šel jsem s Žigulem 2krát přes střechu a pás mě udržel že jsem z toho nevypadl. Tvůj taťka byl jeden z tisíce co měl štěstí ale na štěstí se nemůžeš spoléhat. Jinak Okyna je gůůůůt :D Dík a beru na vědomi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.