Přejít na obsah

Hadice od posilovače

Doporučené příspěvky

Ahoj Kluci

Mám problém s hadicí od posilovače brzd, vede od posilovače do sání, ale před sáním se rozdvojuje a druhá tentýž hadice vede za sání někam do spod motoru, problém je v tom že ta hadice co vede do spod motoru je prasklá a uchází přes ní vzduch a docela hodně, do toho se mě rozsvítilo ESP + kontrolka motoru :angry: Kontrolku motoru chápu, ale to ESP nebude s tímto problémem asi spojené.

No jde mě o to jestli se stímto problémem někdo už setkal a opravoval to nebo ne?V Etce tu hadici nemůžu najít, takže ani nevím kam vede a kolik stojí.

Jinak motor mám nepravidelný chod, houpou se otáčky a občas cuká, takže ono všechny problémy nemusí dělat hadice od odvětrání víka hlavy válců které každý raději mění!!!

Odkaz ke komentáři

Tak jsem by včera i na DIA a vyskočilo na nás asi cca 10 chyb, ani si je všechny nepamatuju, špatné nastavení 1-vačky, něco s čidlem G-70, špatné spalovaní chudá směs, vynechávání 1 a 3 válce, a další jenom sporadické chyby.to že svítí ESP, tak to je chyba určitěté hadice co mám prasklou, jelikož na dia o esp nebylo nic.

Takže dneska to asi pujdu očíhnout kam to vede a co je vše prasklé.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...