Honzajs39 Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 (upraveno) Ahoj, rád bych se zeptal, co všechno obnáší výměna před fl volantu bez multifunkce za před fl volantu s multifunkcí. Co jsem četl, tak jde o podvolantovou jednotku, možná kabely, a nakódování. Mám teď nabídku na volant a zajímá mě jen jestli Za 1 airbagy (mám teď ze sport packetu tříramínko) Za 2 co je to na obrázku níže.. Díky Upraveno Květen 19, 2013 uživatelem Honzajs39 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 To co je na obrázku je kabeláž od tlačítek MF volantu. Ty k tomu ještě budeš potřebovat káblík na propojení mezi tlačítkama, airbagem a kroužkem pod volantem. A podvolantovou jednotku 1K0 953 549 G (a samozřejmě airbag) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 pytel ze 3ramínka ti pasovat nebude, potřebuješ jiný, dál je zapotřebí podvolantová jednotka s podporou multifinkce a kablík do volantu co spojuje kroužek, pytel, troubení a RJ ve volantu - ta je na obrázku označená šipkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Aha, tak moc vám děkuju. Asi se na to teda vykašlu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.