wave Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Ahojte. Poradí mi prosím dakto aké presne potrebujem kľúče na vybratie symphony CD z O1? pri vložení CD sa normálne preháva, ale vybrať nejde. Dokonca ani žiadny zvuk z mechaniky nepočuť. Že by sa snažil. Iba vypíše eject a nič sa nedeje.. CD je ale možné normálne prehrávať. Preto potrebujem tie kľúče. Hodte dakto link na obrázok prípadne eshop. DIkes. BTW: alebo poradte cim inym by sa to radio dalo vybrat? pripadne to CD =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Dá sa to vytiahnuť pomocou plieškov z nejakého lunchmeatu tuším, ale tu máš odkaz : http://www.ebay.com/itm/107-SKODA-FABIA-OCTAVIA-Symphony-Radio-Removal-Keys-Key-/260698173773 Skôr ako ho vytiahneš by ale bolo dobré zvážiť či ho budeš aj odpájať ak nemáš kód. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wave Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 dik za link + upozornenie. auto ešte ani nemám prepísané na seba. možno mi pôvodný majiteľ dá aj kód.. ale chcem sa ešte spýtať: má symphony nejake reset/eject tlačítko zo zadu na vybratie CD - ževraj to rádia často mávajú (teda nie taký reset aby potom pýtalo kód =)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Neviem o ničom takom...ak je pokazená mechanika tak predpokladám, že rádio nevie CD iným spôsobom vysunúť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wave Odesláno Květen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Tak som sa dozvedel jednu naozaj zaujímavú "featuru" o SYMPHONY CD... staci v spravnej chvili pobuchat z boku pri radiu po palubovke a CD je vonku.. naozaj to ide =) je jedno z ktorej strany, u mňa lepšie od spolujazdca. A nie sú to žiadne silné úderi! =) mám auto týždeň a tuším s ním bude sranda kopec srandy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Duben 11, 2015 Sdílet Odesláno Duben 11, 2015 mám ten istý problém, ale mechanika pokazená nie je kedže 5x cd vysunie a 5x zasa nie... ako to myslíš s tým pobúchaním? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.