Řeša Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Mám problém jen když je zahřátý motor tak to špatně startuje.když jsem to dal na Pc tak to hodilo špatné žhaviče tak jsem je vyměnil a stále to dělá.Nemáte někdo s tímto problémem zkušenosti ? Děkuju předem A za jízdy necuká :-) ani jiné problémy jen hůř startuje :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 daj si do vyhladávača "teplé štarty" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řeša Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 A rada by nebyla čím by to asi bylo ? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Casta rada byva zkusit startér nebo slabsi baterkou. Nekomu pomohlo i vymenit palivak ale nevim no. Zkus odpojit cidlo teploty jak to budes mit zahrate a pokud to bude stále blbe startovat zkus napsat TDIfunovi,on to umi softem opravit a pak uz mas klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
emissary Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Mám podobný problém. V zime štartuje v poriadku. Teraz keď sa oteplilo, tak ten štart je nekonečný. Nehovoriac o tom, že keď zhasnem a je zahriaty a po 5 min chcem opäť naštartovať, tak to je utrpenie. Niekde som čítal, že to je len a len štartérom. Ak máte niekto iné skúsenosti, tak mi dajte vedieť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 teplé štarty sú dosť omielaným problémom a je toho plný net,nehovoriac,že i tu na fóre určite svoje nájdeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řeša Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Tak už je vše v pořádku a stačilo to jen napichnout na počítač :-) zajed do servisu at ti to přenastaví a bude vše v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest doubler Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Měl jsem také problém u své octávie s teplými straty. Na internetu jsem se dozvěděl spousty informací čím by tomhlo být. Od malých otáček starteru, kdy se nevstříkně nafta až po jeho repasi. Studené to chylo jedna báseň ale jakmile sem motor zahřál na cca 90 stupňů, startoval jsem neúměrně dlouho. Zvažoval jsem také možnost upravit řídící jednotku za celkem solidní peníz ale nakonec jsem se rozhodl koupit novou baterii, protože sem tam měl asi ještě originál tak 10 let starou, jak řikám v zimě žádný problém ale s vyšší teplotou už to vypadalo mnohem hůře. Dal jsem tam Vartu silverdynamic 74Ah a k mému úžasu už nevim co to problém teplých startů je. Toť má zkušenost s tímto neduhem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gary90 Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Jedním z problému můžou být uhlíky startéru. Měl to takhle kámoš a od tý doby startuje jako balada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
emissary Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Ja som to vyriešil repasovaním štartéra a už to aj za tepla štartuje normálne. Toto som riešil ešte v lete, takže už pol roka je to OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JerryJP75 Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Mě teplý motor startoval způsobem, že se mi málem urval ze silentbloků. Před 14 dny jsem vyměnil baterku za novou (Varta Silver Dynamic 77Ah) a teď nevím, co je to problém se startováním teplého motoru. Jinak ta původní baterka si odkroutila poctivých 9 let. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Dovolím si zde upravit nadpis tématu ze Špatně startuje na Špatně startuje za tepla. Důvodem je více duplicitních témat se stejným problémem a nadpis by mohl pomoci v lepší orientaci. Díky za pochopení. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiSKO83 Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Mám podobný problém. Studený start krásně hladce "na drc". Při teplém startu to nepatrně dýl točí a na konci jakoby malý výbuch se zatřesením a nastartováno. Není to tak hrozné, ale rozdíl mezi teplým a studeným startem je poznat. Podstatně se to teď zlepšilo s přechodem na Vervu od Benziny.. už tak nebouchá a netřese se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 nicmene porad ti starter toci min, nez je definovano v mapach ridici jednotky a nevstrikuje se ti palivo. U TDIFuna stoji oprava 3000,- a u dalsich dle domluvy. Videl jsem to i za 1000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiSKO83 Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 V cem spočívá ta oprava? Je to nějaká SW chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 (upraveno) je to chyba v mapach PD motoru - nepocita s unavou starteru. Opraveni bud chipem nebo jen oprava teplych startu viz nahore. Taky to jde opravit novym starterem, ale problem to neresi.. Upraveno Září 5, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
scottvl Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 nicmene porad ti starter toci min, nez je definovano v mapach ridici jednotky a nevstrikuje se ti palivo. U TDIFuna stoji oprava 3000,- a u dalsich dle domluvy. Videl jsem to i za 1000,- umne jsem to odstranil výměnou uhlíků..scházeli otáčky aby to dalo pokyn pro vstřik..a ne se hned vrtat v mapách..uhlíky byly skoro bez ubytku, ale byli načervenalé a když se ohřály mněli špatnou vodivost tudíž tolik netočil..to je má zkušenost a nikdo mi to nevyvrátí..oprava 1050 kč musíš ale udat winkod na starteru.při koupi..to jen k doplnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peta.H Odesláno Říjen 8, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2021 Já mám problém takový, že za studena ok, za tepla problém...ale nastartuji sice hned, ale hned to zdechne ..a třeba na potřetí s přidáním plynu už to běží...nevím co to může být...mám golf TDI 77kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.