KOKYN Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Chlapi chci vyměnit všechny tlumiče komplet i s uložením. Nějaký rady a doporučení, jakou značku, kde koupit - prostě vsechno!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Bilstein, Kayaba, Sachs a horní uložení originál nebo Lemforder, cc-autodily.cz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2014 Dnes objednány Bilsteiny tak to snad nebude prokauč! Jakej máte názor na kratší pružiny na klasika tlumiče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Tak uz jsou doma!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 velmi dobrá volba, budeš spokojený ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Tak uz se na tom dela tlumice jsou na aute, jeste poladit vetrak a klapku na topeni a vymenit ovladacku na okna a mame zase na chvilku klid!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Člověk se stím piplá k obrazu svému, šetří prachy jak blázen aby si udělal radost a pak mu to nějakej zmrd najebe a ujede!!! Ještě nevím přesně co tomu je, zatím nárazní a blatník rovnání a lak, xenon spodní packy ko, ale funguje, brácha to dnes rozdělá tak se ukáže co dál! Ode dneška jak se k tomu někdo přiblíží je mrtvej už mě naši spoluobčané serou!!! Jsem domluvenej se zdejším lakýrou že mi dá echo kdyby někdo přijel na opravu červený káry s černejma rejhama. Chtěl jsem příští týden udělat nápravu teď bude muset počkat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 To jsou jebky.. Opravdu aby měl člověk auto pod dohledem 24 hodin denně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Tak to se Ti nedivím že jsi nasraný, něco podobného jsem měl na autě loni. Dneska je takových případů čím dál víc, lidi někoho nabourají a rychle pryč. Jednání děsné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Clovek to hleda aby to nebylo boreny a kdyz to najde tak to nekdo jebne a pominu ty prachy navic.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 To je zlen sen.Naprosto chápu jak Ti je...já jsem to měl mnohem horší a už nikdy ten pocit nechci zažít :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Nejhorsi je ta bezmoc ze si to proste nema kdo odskakat. Pak prijde nejakej chudak a koupi to potom za vsechny az mi ujedou nervy! Za hodinku mi bracha rekne co s tim vsechno je a kdy bude mit lakyra cas ma toho ted moc! Musim to hned opravit nedam to se na to koukat a jezdit s tim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Au, tak to tě lituju... soucítím, řeším něco podobnýho, ale u mě se nakonec viník dopátral. Ale už mě to taky se.e, mám na autě už dva pozdravy od takovýchto pylotů a než jsem tentokrát zjistil viníka, tak jsem byl rudej vzteky. Přeju, ať je černoušek brzo v kupě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Ja uz to nejak kousl uz nic nenadelam.... Lakyra nema cas tak to bude tak na 14 dni ale ozelim to jen at je to top udelany!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 (upraveno) Tak opraveno! 5000,- lak + 3000,- řídící jednotka xenonu která to při tom ,,ťukanci" odešla.... ZMRD jeden! Upraveno Duben 23, 2014 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Pěkná práce! Tak to občas bohužel dopadne že si to musíš zacvakat sám..... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Tak uz doslo na napravu a k tomu zadni brzdy a loziska komplet. Tesim se na to ticho a tuhou napravu moooc!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Hele na Meyle bacha,zadna extra kvalita to neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Studoval jsem to celkem dlouho a ohlasy jsou OK a byla na ne dobra cena tak jsem do nich se. Ukaze cas jaky budou.... Nejlepsi by byl Lemforder ale taky za jednou tolik! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Měl jsem Meyle přrdní silenbloky a vodící čepy brzd a po 2 letech KO. Cenové rozdíly jsou šílené, to je fakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Srpen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Dva dny prace ale jsem fakt spokojeny. Brouseni a lesteni 3M a vosk Dodo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Hodně pěkná práce! Palec nahoru ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Studoval jsem to celkem dlouho a ohlasy jsou OK a byla na ne dobra cena tak jsem do nich se. Ukaze cas jaky budou.... Nejlepsi by byl Lemforder ale taky za jednou tolik! Na mou EX A4 jsem kupoval také meyle HD a po tisící km už opět byla slyšet. Auto jezdilo na 19'' a Sline podvozku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 Tak mame celkem pripraveno na sezonu vse co bylo potreba na aute polakovat je hotovo a hlavne nejvetsi moje bolest konecne jsem opravil sedacku. Komplet novej molitan latkovej stred a kozena bocnice sedaku i operadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 13, 2017 Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 Tak to je moc pěkně opraveno ! :palec: Dělal jsi to sám ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2017 Ne ne calounik. Sehnal jsem si latku na stred novej molitan sedaku a calounik vymenil jeste kozenou bocnici sedaku a operadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 23, 2017 Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 Pěkně opravené sedadlo...taky mě to čeká na RSce. Jen se čalouníkovi trochu nepovedl steh na opěradle. Kolik tě stála oprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Oprava + kuze 1000,- calounikovi 800,- molitan sedaku a 1000,- latka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.